Κι όμως, Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν γύρισαν και 5η ταινία μαζί – στην Ελλάδα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 19:43 Κι όμως, Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν γύρισαν και 5η ταινία μαζί – στην Ελλάδα!

Το μυστικό τους πρότζεκτ και αποκάλυψε ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός σε κοινή τους συνέντευξη

Ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει η ανατριχίλα από το πολυαναμενόμενο Poor Things που τόσο συζητήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας, ενθουσιάζοντας τους κριτικούς και τώρα αποκαλύπτεται ότι ο δημιουργός επιτυχιών όπως ο «Κυνόδοντας», η «Ευνοούμενη» και αρκετές ακόμα ιδιωματικές και ξεχωριστές ταινίες, και ο Γιώργος Λάνθιμος έχει αλλη μία έτοιμη!

Για την ακρίβεια, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μαζί με την ‘Έμα Στόουν και σε κοινή τους συνέντευξη στο Cineuropa, οι δυο τους έχουν προλάβει να γυρίσουν μαζί και μία 5η ταινία και μάλιστα στην Ελλάδα. Χωρίς να αποκαλύψουν απολύτως τίποτα –ούτε για το σενάριο, ούτε για τους χαρακτήρες, ούτε καν για τον τίτλο- οι δυο τους αναφέρθηκαν επιγραμματικά στο μυστικό τους κινηματογραφικό project που θα έχουμε να περιμένουμε το επόμενο διάστημα, το οποίο γυρίστηκε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας στη χώρα μας.

Το μόνο στοιχείο που αποκάλυψε ο σκηνοθέτης των επιτυχιών είναι ότι «πως πρόκειται για μία πολύ πιο απλή ταινία εν συγκρίσει με το Poor Things, διότι χρειαζόταν μία διαφορετική προσέγγιση».  

Σημειώνεται ότι Λάνθιμος και Στόουν συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2018 στην «Ευνοούμενη» και έκτοτε δούλεψαν μαζί στην ατμοσφαιρική «Βληχή», στο AND  και στο Poor Things.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση