Ο Τζο Νέσμπο έρχεται στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 16:55 Ο Τζο Νέσμπο έρχεται στην Αθήνα

Στις 27 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, θα βρίσκεται στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Ο «σκοτεινός πρίγκιπας» του αστυνομικού μυθιστορήματος, ο οποίος έχει καθηλώσει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο με τις συναρπαστικές ιστορίες του, ο Νορβηγός συγγραφέας Τζο Νέσμπο (Jo Nesbo), «πατέρας» του θρυλικού ντεντέκτβ Χάρι Χόλε, θα ταξιδέψει σε λίγες ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τους φανατικούς Έλληνες αναγνώστες του.

Στις 27 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, θα βρίσκεται στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συνομιλήσει με τον ομότεχνό του Δημήτρη Σίμο για την αστυνομική λογοτεχνία και τα βιβλία του, για την περιπέτεια της γραφής, και κυρίως για τη Ματωμένη σελήνη, τη 13η υπόθεση του διάσημου επιθεωρητή Χάρι Χόλε, ενώ θα  αποκαλύψει και τα σχέδιά του για το μέλλον. Μαζί τους εκτελώντας χρέη διαδοχικής διερμηνείας και συμμετέχοντας στην κουβέντα η μεταφράστρια αρκετών έργων του και ποιήτρια Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη.

Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον Νορβηγό συγγραφέα που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες!

Πώς κλείνουμε θέση

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, η διάθεση των οποίων ξεκινά στις 6 μ.μ. της ίδιας μέρας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα υπάρχει διαδοχική διερμηνεία.

Όλα τα βιβλία του Jo Nesbo κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και θα διατίθενται προς πώληση στον χώρο της εκδήλωσης κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Μετά τη συζήτηση ο Jo Nesbo θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Λίγα λόγια για τον Τζο Νέσμπο

Ο Νέσμπο γεννήθηκε και ζει στο Όσλο, αλλά μεγάλωσε στο Μόλντε. Αποφοίτησε από τη νορβηγική Οικονομική Σχολή με πτυχίο στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ο Νέσμπο είναι κυρίως διάσημος για τα αστυνομικά μυθιστορήματα του με τον ντετέκτιβ Χάρι Χόλε, αλλά είναι επίσης ο βασικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός για το νορβηγικό ροκ συγκρότημα Di Derre. Το 2007 κυκλοφόρησε επίσης το πρώτο βιβλίο για παιδιά, το “Doktor Proktors prumpepulver”.

Το 2011 κυκλοφόρησε η ταινία Κυνηγοί κεφαλών βασισμένο στο μυθιστόρημα του Hodejegerne.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση