Οσκαρ 2024: Ο Τζίμι Κίμελ θα είναι ο παρουσιαστής, για τέταρτη φορά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 15:08 Οσκαρ 2024: Ο Τζίμι Κίμελ θα είναι ο παρουσιαστής, για τέταρτη φορά (φωτο reuters)

Ο βραβευμένος με Emmy Τζίμι Κίμελ θα είναι για τέταρτη φορά, ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στο διάσημο «Dolby Theatre» του Λος 'Αντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC.

Η σύζυγος του παρουσιαστή Μόλι ΜακΝίρνι (Molly McNearney), υποψήφια για Emmy θα επιστρέψει επίσης ως εκτελεστική παραγωγός για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Πολυετής «θητεία» στα Οσκαρ

«Πάντα ονειρευόμουν να παρουσιάσω τα Όσκαρ ακριβώς τέσσερις φορές» ανέφερε ο Τζίμι Κίμελ σε δήλωσή του ενώ η Μόλι ΜακΝίρνι πρόσθεσε ότι είναι «ιδιαίτερα τιμητικό να είναι μέρος της ομάδας των Όσκαρ φέτος».


Σημειώνεται ότι ο Κίμελ ο οποίος ήταν οικοδεσπότης το 2017, το 2018 και το 2023 με τη φετινή παρουσίαση βρίσκεται ανάμεσα στους Γούπι Γκόλντμπεργκ και Τζακ Λέμον, που επίσης έχουν παρουσιάσει από τέσσερις φορές τα βραβεία. Οι μόνοι που έχουν αναλάβει περισσότερες φορές αυτό τον μοναδικό ρόλο είναι ο Τζόνι Κάρσον (Johnny Carson) πέντε φορές, ο Μπίλι Κρίσταλ (Billy Crystal) εννέα και ο Μπομπ Χόουπ (Bob Hope) έντεκα, αναφέρει το Variety.
Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες στον Τζίμι, τη Mόλι και τις ομάδες τους για την απίστευτη δημιουργικότητα, την συνεργασία τους και για το γεγονός ότι θα έρθουν και πάλι μαζί μας σε αυτή τη διοργάνωση» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, σε κοινή τους δήλωση η πρόεδρος της Ακαδημίας Τζάνετ Γιάνγκ (Janet Yang) και ο διευθύνων σύμβουλος Μπιλ Κρέιμερ (Bill Kramer).

«Μοιράζονται την αγάπη μας για τις ταινίες και τη δέσμευσή μας να παράγουμε ένα δυναμικό και ψυχαγωγικό σόου για το παγκόσμιο κοινό μας», πρόσθεσαν.

πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση