Η απάντηση του Elon Musk σε τύπο που κατασκεύασε το καινούργιο Tesla από ξύλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 20:33 Η απάντηση του Elon Musk σε τύπο που κατασκεύασε το καινούργιο Tesla από ξύλο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ξύλινη εκδοχή του Cybertruck, του καινούργιου οχήματος της Tesla.

Μια αξιοσημείωτη δημιουργία έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, ένα πλήρως λειτουργικό αντίγραφο του Cybertruck της Tesla, με μια σημαντική ανατροπή: είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο. Αυτή η μοναδική εκδοχή του ηλεκτρικού οχήματος, που κόστισε μόλις 15.000 δολάρια για να κατασκευαστεί, έχει συγκεντρώσει την προσοχή παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του CEO της Tesla, Elon Musk.

Το ξύλινο Cybertruck κατασκευάστηκε για το κανάλι του YouTube ND-WoodArt, γνωστό για τα καινοτόμα έργα του που μεταμορφώνουν το ξύλο σε διάφορα οχήματα. Το χαρτοφυλάκιό τους κυμαίνεται από σπορ αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες μέχρι ένα εντυπωσιακό, αν και μη ετοιμοπόλεμο, ξύλινο τανκ. Αν και αυτές οι δημιουργίες είναι εντυπωσιακές από μόνες τους, είναι το ξύλινο Cybertruck που πρόσφατα έχει γοητεύσει τη διαδικτυακή κοινότητα.

Η αφοσίωση της ομάδας σε αυτό το έργο υπογραμμίστηκε σε μια ανοιχτή επιστολή προς τον Elon Musk, που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην επιστολή, ο δημιουργός εξέφρασε το πάθος του για τα ξύλινα οχήματα και τον θαυμασμό του για τον Musk και την Tesla. Η επιστολή περιέγραφε το ταξίδι της δημιουργίας αρκετών έργων ξύλινων αυτοκινήτων για την απόκτηση ανεκτίμητης εμπειρίας σε αυτή τη μοναδική τέχνη.

Η απάντηση του Elon Musk σε αυτό το ειλικρινές μήνυμα ήταν σύντομη αλλά υποστηρικτική. Απάντησε: «Βέβαια, το εκτιμώ πολύ», δίνοντας το νεύμα της έγκρισής του σε αυτό το καινοτόμο εγχείρημα. Αυτή η απλή αναγνώριση από τον Musk προκάλεσε περαιτέρω ενδιαφέρον και θαυμασμό από τους οπαδούς σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό το ξύλινο Cybertruck στέκεται ως απόδειξη της δημιουργικότητας και της εφευρετικότητας των DIY κατασκευαστών και των ενθουσιωδών σε όλο τον κόσμο. Δεν αναδεικνύει μόνο τις δυνατότητες των εναλλακτικών υλικών στην κατασκευή οχημάτων, αλλά δείχνει επίσης το αυξανόμενο ενδιαφέρον για βιώσιμες και καινοτόμες προσεγγίσεις στις μεταφορές.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση