Έκανε ανακαίνιση στο μπάνιο του και βρήκε στον τοίχο φαγητό McDonald’s 60 ετών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 13:26 Έκανε ανακαίνιση στο μπάνιο του και βρήκε στον τοίχο φαγητό McDonald’s 60 ετών

Έκπληκτος έμεινε ένας Αμερικανός όταν εντόπισε σακουλάκι των Mc Donald’s 60 ετών!

Η ανακαίνιση του σπιτιού δίνει την ευκαιρία εύρεσης ξεχασμένων αντικειμένων, ωστόσο ένας Αμερικανός έμεινε έκπληκτος όταν ανακάλυψε φαγητό από τα Mc Donald’s 60 ετών.

Θα έλεγε κανείς ότι το φαγητό θα ήταν γεμάτο μούχλα και η μυρωδιά του θα ήταν ανυπόφορη, όμως ο χρήστης του Reddit παραδέχθηκε ότι εντυπωσιάστηκε από την κατάσταση στην οποία βρήκε το φαγητό, που περιλάμβανε και ένα σακουλάκι με φαγωμένες πατάτες.

Ο χρήστης του Reddit είπε ότι βρήκε το φαγητό κολλημένο στον γύψο, πίσω από μια παλιά θήκη χαρτιού υγείας και ενώ αφαιρούσε ένα εξάρτημα. «Παρατήρησα ένα κομμάτι ύφασμα πίσω από τον γύψο και το τράβηξα για να το δείξω στη γυναίκα μου. Είχε κάτι άλλο μέσα. Όταν το ξετυλίξαμε βρήκαμε ένα παλιό σακουλάκι με πατάτες Mc Donald’s και μείναμε έκπληκτοι», ανέφερε.

Η εικόνα δείχνει τις πατάτες που είχαν απομείνει, καθώς και τρεις λευκές χαρτοσακούλες με το «McDonald's» τυπωμένο στο κέντρο. Από τις τσάντες έλειπε το εμβληματικό χρυσό «M», αλλά αυτό είναι στην πραγματικότητα η απόδειξη για το πόσο παλιές είναι οι συσκευασίες. Η μασκότ που απεικονίζεται είναι η πρώτη της εταιρείας.

Ο Rob είπε ότι το σπίτι του στο Ιλινόις χτίστηκε το 1959, εξηγώντας ότι είναι πολύ κοντά σε ένα McDonald's που άνοιξε τότε και ως εκ τούτου πιστεύει ότι η συσκευασία βρέθηκε στον τοίχο του από τους αρχικούς κατασκευαστές.

Πηγή: Reddit

Προσαρμοσμένη αναζήτηση