Ο εξωπραγματικός άντρας γεμάτος τατουάζ που ονειρεύεται να γίνει «μαύρος εξωγήινος» – Θέλει να ακρωτηριάσει το πόδι του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 11:47 Ο εξωπραγματικός άντρας γεμάτος τατουάζ που ονειρεύεται να γίνει «μαύρος εξωγήινος» – Θέλει να ακρωτηριάσει το πόδι του

Ονειρεύεται να αφαιρέσει εντελώς το δέρμα του και να το αντικαταστήσει με μέταλλο

Αφού κάλυψε το σώμα του με τατουάζ, αφαίρεσε τμήμα της μύτης και το άνω χείλος του για να μοιάζει με «μαύρο εξωγήινο», τώρα ο 33χρονος Anthony Loffredo, θέλει τώρα να ακρωτηριάσει το πόδι του. Ο Loffredo καταγράφει όλες τις αλλαγές στο σώμα του για τους 1,2 εκατομμύρια φίλους του στο Instagram και, όπως μπορεί να δει κανείς, το αποτέλεσμα των επεμβάσεων σε συνδυασμό με τα τατουάζ είναι από εντυπωσιακό μέχρι… τρομακτικό.

Ο 33χρονος έχει μεταμορφωθεί ήδη δραστικά αλλά τώρα θέλει να το πάει ένα βήμα παρακάτω και να ακρωτηριάσει το πόδι του από το γόνατο και κάτω. «Είναι κάτι πολύ δύσκολο γιατί έχω ένα υγιές πόδι και ο ακρωτηριασμός δεν είναι μικρό πράγμα» λέει ο Loffredo, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Παρά το γεγονός ότι έχει υποβληθεί σε μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις – κάνοντας, μεταξύ άλλων τη γλώσσα του διχαλωτή– αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στο «44%» της διαδρομής προς τον στόχο του να γίνει «μαύρος εξωγήινος».

Ο Loffredo δήλωσε ότι θέλει να αλλάξει περαιτέρω το πρόσωπό του προτού επικεντρωθεί στον ακρωτηριασμό του ποδιού του. «Η επόμενη αλλαγή θα αφορά στο πρόσωπό μου, αυτό είναι το επόμενο βήμα» λέει χαρακτηριστικά.

Ο Loffredo υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να ανοίξει μια τρύπα στο δέρμα κάτω από το κάτω χείλος του και συχνά ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να βάζει τη διχαλωτή γλώσσα του μέσα σε αυτήν την τρύπα.

Έχει επίσης τοποθετήσει αμέτρητα εμφυτεύματα κάτω από το δέρμα του, το οποίο είναι σχεδόν εντελώς καλυμμένο με τατουάζ σε μαύρο χρώμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση