Τύπος κρατούσε Excel με όσα πλήρωνε για την κοπέλα του, της το έστελνε κάθε μήνα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 15:37 Τύπος κρατούσε Excel με όσα πλήρωνε για την κοπέλα του, της το έστελνε κάθε μήνα!

Υπάρχουν διάφορα σημάδια, κοινώς κόκκινα σημαιάκια, που υποδεικνύουν ότι κάτι πάει λάθος με το σύντροφό σου, και η τσιγκουνιά είναι ένα από αυτά. Δεν είναι ούτε αντιφεμινιστικό, ούτε εκμετάλλευση, ούτε τίποτα. Κυρίως διότι μιλάμε και για τα δύο φύλα.

Αν πετύχεις το αγόρι σου ή το κορίτσι σου να σου ζητάει πίσω τα 50 λεπτά που πλήρωσε για να σου πάρει ένα μπουκαλάκι νερό, τότε το μέλλον της σχέσης δεν προβλέπεται λαμπρό. Μια σοφία του λαού ας πούμε λέει «σφιχτός στην τσέπη, σφιχτός και στην καρδιά» και έχει τη λογική της.

Κι ενώ σίγουρα έχεις πέσει σε μια περίπτωση τσιγκούν@ κάποια στιγμή στη ζωή σου, την εμπειρία της @maddysedge δεν την ξεπερνάς με τίποτα!

Η 26χρονη κοπέλα ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok όπου ουσιαστικά απορεί με τον εαυτό της που έμεινε 3 χρόνια σε μία σχέση όπου ο σύντροφός της κάθε μήνα έφτιαχνε υπολογιστικά φύλλα στο Excel με τα λεφτά που του χρωστούσε. Και για να σε προλάβω, αυτό περιλάμβανε ποσά όπως $3 για μια μπανάνα και ένα τοστ που έφαγε στο σπίτι της μαμάς του. ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ!

@maddyblythe It’s okay we’re on to bigger and better now bbs, thank you all for ur concerns and well wishes

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση