Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ αποκαλύπτει πως είναι αλλεργικός στο μελάνι (vid)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 13:25 Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ αποκαλύπτει πως είναι αλλεργικός στο μελάνι (vid)

Ο 42χρονος Matthew Whelen έχει νέα σχέδια για να καλύψει κάποια τελευταία σημεία στο σώμα του αλλά πλέον είναι προσεκτικός μετά από μια προηγούμενη αλλεργική αντίδραση

Ένας άνδρας που ξόδεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τατουάζ σχεδιάζει να κάνει κι άλλα, παρά το γεγονός ότι έχει βιώσει πολλαπλές αλλεργικές αντιδράσεις στο μελάνι. Ο Matthew Whelen είναι ο «πιο τατουάζ άνθρωπος της Βρετανίας» και έχει καλύψει το 90% του σώματός του με art. Για να βεβαιωθεί ότι το δέρμα του δεν θα αντιδράσει άσχημα στα μελλοντικά σχέδια, συναντιέται πλέον με νέους καλλιτέχνες για μια διαβούλευση πριν μπει κάτω από τη βελόνα.

Ο 42χρονος σχεδιάζει να «μαυρίσει» το χέρι του το νέο έτος και έχει υποβληθεί σε τεστ επιθέματος για να βεβαιωθεί ότι θα είναι εντάξει. Ο Μάθιου, γνωστός και ως King Body Art, εξήγησε ότι είχε δυσκολία με κάποια προηγούμενα σχέδια να επουλωθούν, καθώς έκαναν ουλές, φαγούρα και ανασηκώθηκαν στο δέρμα.

Μοιραζόμενος μια ενημέρωση στον λογαριασμό του στο TikTok @tattooedtory, ο Matthew είπε: «Κάναμε ένα τυχαίο τεστ μελανιού σχήματος τις προάλλες, κάποιος ας καλέσει την αστυνομία των τατουάζ, παρακαλώ»

@tattooedtory what #cleaning products will get #tattoo / #blood & #ink out of my yellow @adidas training top send the tattoo police #kingofinkland #uksmosttattooedman #dirty #help ♬ original sound - King Of Ink Land

Είπε στην Daily Star ότι το τεστ μελανιού διασφαλίζει ότι το σώμα του θα δεχτεί καλά το τατουάζ.

«Έτσι, αυτό που είδατε στο βίντεο του TikTok, αυτό το τυχαίο μαύρο σχήμα, είναι απλά ένας τρόπος που κάνω μια διαβούλευση με τους νέους καλλιτέχνες με κάθε είδους νέο μελάνι που βάζω στο σώμα μου», είπε.

«Είχα και κάποιες αλλεργικές αντιδράσεις στη ζωή μου από συγκεκριμένα μελάνια, όπου είχα σαν ανάδυση στο δέρμα, όχι ουλές, φαγούρα, τέτοια πράγματα. Έτσι, αποφάσισα να πάρω το τυχαίο σχήμα ήταν για να δω, πρώτα απ' όλα, πώς θα φαινόταν στο δέρμα μου» σημείωσε χαρακτηριστικά στο τέλος..

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση