Σκύλος πηγαίνει στη... λαϊκή και τρελαίνει το TikTok - Επικό βίντεο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 14:44 Σκύλος πηγαίνει στη... λαϊκή και τρελαίνει το TikTok - Επικό βίντεο!

Η λαϊκή αγορά δεν αρέσει σε όλους, παρότι κάποιοι την ψηφίζουν «δαγκωτό» για τα καθημερινά ψώνια τους. Το ίδιο και ένας… σκύλος που την λατρεύει και έχει ενθουσιάσει το TikTok.

Το γλυκύτατο τετράποδο ζώο επισκέπτεται με ευλάβεια όλους τους πάγκους, κρατώντας στο στόμα του ένα πλαστικό καλαθάκι τόσο για τα χρήματά του, με τα οποία αγοράζει τα προϊόντα, όσο και για να μπορεί να μεταφέρει όσα αγοράζει. Το σκυλάκι φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενο που πάει για ψώνια, καθώς δεν σταματάει να κουνάει την ουρά του ρυθμικά.

Το ζώο καταφέρνει να συνεννοείται εξαιρετικά με τους πωλητές, δείχνοντάς τους με το πόδι του τι θέλει να ψωνίσει. Τα λεφτά, του τα δίνει ο άνθρωπος που τον προσέχει και είναι πωλητής στην ίδια λαϊκή. Σε πολλά βίντεο ο σκύλος εμφανίζεται να… πουλάει προϊόντα.

Τα βίντεο με τον πανέμορφο σκυλάκο έχουν γίνει viral στο TikTok, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση