Τον απέρριπταν οι γυναίκες και ξόδεψε 74.000 ευρώ για να ψηλώσει - Έκανε έξι χειρουργεία και πήρε 16 εκατοστά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 16:09 Τον απέρριπταν οι γυναίκες και ξόδεψε 74.000 ευρώ για να ψηλώσει - Έκανε έξι χειρουργεία και πήρε 16 εκατοστά

«Ήθελα να αναδημιουργήσω το σώμα και το μυαλό μου».

Ένας άνδρας έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και ξόδεψε περίπου 86.000 δολάρια, δηλαδή σχεδόν 74.000 ευρώ, ώστε να ψηλώσει, επειδή τον απέρριπταν συνέχεια οι γυναίκες, κάτι που απέδιδε στο μικρό ύψος του. Έτσι, υποβλήθηκε σε έξι χειρουργεία για να πάρει 16 εκατοστά.

Ο 27χρονος Dynzell Sigers που είναι πρώην γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού ένιωθε ανέκαθεν μικροσκοπικός και σύμφωνα με τον ίδιο τον απέρριψε ο παιδικός του έρωτας για αυτό τον λόγο. «Σε όλη μου τη ζωή πάλευα για να μην βλέπω τον εαυτό μου ως μικρό άνθρωπο και ό,τι κι αν έκανα για να το αλλάξω, ένιωθα πάντα το ίδιο», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη nypost.com. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι επειδή με απέρριψε ο παιδικός μου έρωτας, έλαβα υπόψη το λόγο που αφορούσε το ύψος μου και έκτοτε δεν πλησίαζα τις γυναίκες, κάτι που με έκανε να χάνω ευκαιρίες».

Έτσι, έφτασε στο σημείο να αποφεύγει ακόμη και αθλητικές δραστηριότητες, ενώ η ερωτική του ζωή δεν εξελίσσονταν ομαλά. Έλαβε την απόφαση λοιπόν, να κάνει εγχείρηση στα πόδια του, προκειμένου να πάρει ύψος και να λάβει την αυτοπεποίθηση που χρειάζονταν.

«Δεν είχα ιδιαίτερη έμπνευση, απλώς ήξερα ότι ήθελα να αναδημιουργήσω το σώμα και το μυαλό μου», είπε ο 27χρονος και ανέφερε πως «η επιμήκυνση των άκρων μου έδωσε την ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου και τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τη ζωή συνολικά».

Οι έξι εγχειρήσεις

Προς τα τέλη του περασμένου έτους λοιπόν, ο Dynzell Sigers έκανε το πρώτο χειρουργείο, που περιλάμβανε την κοπή του οστού του ποδιού στη μέση, την εισαγωγή μιας ράβδου και προσάρτηση εξωτερικών σταθεροποιητών, που όταν περιστρέφονται, επιμηκύνουν το οστό για 90 ημέρες.

«Στο τέλος των 90 ημερών, όταν φτάσετε στο επιθυμητό ύψος σας, αφαιρείται ο εξωτερικός σταθεροποιητής και η εσωτερική ράβδος αφήνεται στη θέση του», είπε χαρακτηριστικά. Έπειτα, όταν το νέο οστό έχει τελικά «μεγαλώσει», η ράβδος αφαιρείται, αλλά αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και ένα χρόνο.

Πλέον, από 1,72 που ήταν, έφτασε τα 1,88 μέτρα ύψος και τονίζει πως έκτοτε άλλαξε η ζωή του προς το καλύτερο, δεν διευκρίνισε όμως αν βρήκε και ερωτική ανταπόκριση, αφού αυτός ήταν ο αρχικός του στόχος.

Επίσης, σε σειρά βίντεο στο TikTok έχει δημοσιεύσει την ιστορία του, όπως και τις θεραπείες αποκατάστασης που έπρεπε να ακολουθήσει.

Ορισμένοι χρήστες έχουν υποστηρίξει την επιλογή του, αναφέροντας πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει προκειμένου να νιώσει ωραία. Άλλοι όμως τον επέκριναν και ανέφεραν ότι το ύψος δεν αποτελεί εμπόδιο για μια σχέση, σε αντίθεση με άλλα πράγματα, όπως συμπεριφορές.

@mrbrokenbonez My journey of relearning to walk after breaking all the bones in my legs to get taller @LiveLifeTaller #limblengthening #limblengtheningsurgery #growingtall #growingtaller #growthspurt #gettingtall #gettingtaller #sixfoot ♬ Sum 2 Prove - Lil Baby

Πηγή: nypost.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση