Το πιο τρυφερό βίντεο που θα δείτε σήμερα: Το ελαφάκι και το 11 μηνών μωρό έχουν γίνει αχώριστοι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 15:48 Το πιο τρυφερό βίντεο που θα δείτε σήμερα: Το ελαφάκι και το 11 μηνών μωρό έχουν γίνει αχώριστοι

Viral έχουν γίνει οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε ένα ελαφάκι και ένα μωράκι 11 μηνών.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε ένα ελαφάκι και ένα μωράκι 11 μηνών στο Έσεξ της Αγγλίας. Ο Ziggy και η Isabella έχουν γίνει αχώριστοι.

Η σχέση τους άρχισε όταν το ελαφάκι που ονομάζεται Ziggy διασώθηκε όταν βρέθηκε μόνο στην άκρη ενός δρόμου. Η μητέρα του χτυπήθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο.

Ένας περαστικός, ο Jeremy μάζεψε το μόλις δύο μηνών ελαφάκι και το φιλοξένησε στο στάβλο του παρέχοντάς του στέγη και τροφή. Ο Ziggy προσαρμόστηκε γρήγορα στο νέο του περιβάλλον και μάλιστα έγινε ο καλύτερος φίλος της κόρης του Jeremy, της Isabella.

O Jeremy πηγαίνει τρεις φορές την ημέρα στον στάβλο για να ταϊσει το ελαφάκι και παίρνει μαζί του την Isabella. Σύμφωνα με το Gazzetta.gr, h μικρούλα λατρεύει να περνάει τον χρόνο της με τον Ziggy, τον χαϊδεύει και τον φιλάει.

«Είμαστε μια οικογένεια που αγαπάει τα ζώα. Μεγάλωσα σε μια φιλόζωη οικογένεια και το ίδιο θέλω να μάθω και την κόρη μου. Είναι τόσο φυσικό και όμορφο να περνούν ώρες μαζί, χαϊδεύοντας και φιλώντας ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει φόβος», είπε ο πατέρας της μικρής, μιλώντας για τη σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση