Τους λήστεψαν και τώρα απειλούν τους διαρρήκτες με ξόρκι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 21:50 Τους λήστεψαν και τώρα απειλούν τους διαρρήκτες με ξόρκι

«Το ξόρκι μου θα χτυπήσει εσάς ή κάποιον που αγαπάτε και θα σας κάνει να αρρωστήσετε».

Οι διαρρήκτες που μπήκαν στο διαμέρισμα του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη στην Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη είναι αντιμέτωποι με δυσοίωνο μέλλον, όπως αναφέρει το lifo.gr, καθώς ο ιδιοκτήτης απειλεί με ξόρκι αν δεν επιστρέψουν τα πράγματά του.

Το σημείωμα του ιδιοκτήτη που απειλεί να κάνει ξόρκι στους διαρρήκτες, αν δεν επιστέψουν άμεσα τα κλοπιμαία, έχει γίνει ήδη viral.

 
 

Το σημείωμα δε, είναι γραμμένο και στα αγγλικά ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπως το άφησαν οι δράστες.

«Σημαντικό μήνυμα στους κλέφτες που μπήκαν στο διαμέρισμά μου, στις 26-27 Αυγούστου, οδός Σταδίου στην Πυλαία. Έχασες κάτι προσωπικό. Κακό για σένα. Τώρα μπορώ να σου κάνω ένα ξόρκι με μια κατάρα στην ύπαρξή σου. Εάν δεν φέρετε γρήγορα όλα τα προσωπικά μου κλεμμένα αντικείμενα, στην αστυνομία με αυτό το απόκομμα, το ξόρκι μου θα χτυπήσει εσάς ή κάποιον που αγαπάτε και θα σας κάνει να αρρωστήσετε. Αυτό είναι μια προσωπική προειδοποίηση προς εσάς. Βιάσου!» αναφέρει το σημείωμα.

Τους λήστεψαν και τώρα απειλούν τους δράστες με ξόρκι

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση