Διαμονή στους -5°C: Ένα ξενοδοχείο κατασκευασμένο από πάγο μόλις άνοιξε στην Ευρώπη!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 10:03 Διαμονή στους -5°C: Ένα ξενοδοχείο κατασκευασμένο από πάγο μόλις άνοιξε στην Ευρώπη!

Το Icehotel της Σουηδίας μπορεί να είναι φτιαγμένο από πάγο, όμως υπόσχεται την πιο ζεστή διαμονή.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι έτσι οι προτάσεις για χειμερινές αποδράσεις ολοένα και αυξάνονται. Τι θα λέγατε, λοιπόν, φέτος να κλείσετε ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο κυριολεκτικά από πάγο; Μιλάμε φυσικά για το Icehotel που βρίσκεται στο Jukkasjärvi (δεν ξέρουμε ακριβώς πώς προφέρεται) της σουηδικής Λαπωνίας και άνοιξε πριν από λίγες μόλις ημέρες.

Αυτό το ιδιαίτερο ξενοδοχείο αποτελείται από 15 σουίτες, μια αίθουσα δεξιώσεων και μια κεντρική αίθουσα, οι οποίες σχεδιάστηκαν από 32 διαφορετικούς καλλιτέχνες. Υπάρχει επίσης ένας κινηματογράφος, σαλέ, τρία εστιατόρια και φυσικά ένα Icebar. Ποιο ξενοδοχείο θα ήταν πλήρες χωρίς κάτι τέτοιο άλλωστε;

Στις σουίτες του επικρατούν θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -5 βαθμούς κελσίου, ωστόσο τα σκεπάσματα των κρεβατιών και τα sleeping Bags είναι αρκετά ζεστά (ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει το ξενοδοχείο). Όσο για την τιμή του;

Η διανυκτέρευση εκεί κοστίζει περίπου 200 ευρώ για ένα δίκλινο δωμάτιο, κάτι που μόνο οικονομικό δεν το λες.

Στα συν του είναι και το γεγονός ότι μπορείς να απολαύσεις το Βόρειο Σέλας. Βέβαια, όποιος δεν πάει τώρα μάλλον δεν θα πάει και ποτέ, μιας και το χιόνι και ο πάγος (από τα οποία έχει φτιαχτεί το ξενοδοχείο) θα έχουν λιώσει μέχρι την άνοιξη.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση