Βέλγιο: Ζευγάρι έχει ως κατοικίδιο ένα αγριογούρουνο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 18:31 Βέλγιο: Ζευγάρι έχει ως κατοικίδιο ένα αγριογούρουνο

Ένα… ιδιαίτερο κατοικίδιο έχει ένα ζευγάρι στο Βέλγιο, το οποίο συγκατοικεί με ένα αγριογούρουνο! 

Ο Γκρεγκορί Γκιο βρήκε το αγριογούρουνο, που το αποκαλούν Όσκαρ, από μικρό γουρουνάκι κατά τη διάρκεια ενός κυνηγετικού ταξιδιού στο Βέλγιο με τα σκυλιά του ,και αποφάσισε να τον πάρει για να τον φροντίσει προσωρινά. Πάνω από ένα χρόνο μετά, ο Όσκαρ 80 κιλών είναι ακόμα εκεί, με τον δικό του καναπέ, μαξιλάρια και κουβέρτα.

«Δεν είχαμε σχεδιάσει να τον κρατήσουμε εδώ, αλλά να τον σώσουμε και μετά να τον αφήσουμε ελεύθερο, αλλά δεθήκαμε μαζί του», είπε η σύζυγος του Γκιο, η Τίφανι Πιέρ. Ο Όσκαρ μεταφέρθηκε σε μια φάρμα εκπαίδευσης, αλλά αρνιόταν να φάει και μέσα σε μια εβδομάδα οι Γκιο κλήθηκαν να τον πάρουν πίσω στο σπίτι.

Ο Όσκαρ πίσω στο σπίτι του πλέον είναι αχόρταγος, καταβροχθίζει ακόμη και ένα καλάμι ψαρέματος, αλλά ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες του όταν χρειάζεται να κάνει τη φυσική του ανάγκη ώστε να τον αφήσουν να βγει έξω.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση