Στιβακτή: «Περήφανη που οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 12:30 Στιβακτή: «Περήφανη που οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις»

Κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένη και περήφανη έχει η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή μετά την υπογραφή της σύμβασης για ένα μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας που θα πραγματοποιηθεί στο δήμο της. 

Η Δήμαρχος έχοντας επίγνωση ότι ο Δήμος της είναι καθαρά αγροτικός έθεσε, πριν τις εκλογές του 2019, ως στόχο την άμεση αναβάθμιση του δικτύου αγροτικής οδοποιίας, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των αγροτών δημοτών και να βελτιώνει την καθημερινότητά τους.

Έργα που όσοι ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά, γνωρίζουν πως χρειάζονται χρονοβόρες διαδικασίες, που κάποιες φορές δεν αρκεί μόνο μια θητεία των αιρετών για να υλοποιηθούν. Χρειάστηκαν συντονισμένες ενέργειες, σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα, γρήγορα αντανακλαστικά, ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες. Να συνταχθεί αναλυτική μελέτη, να υποβληθεί εγκαίρως πλήρες φάκελος, να ενταχθεί στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός και τελικά να υπογραφεί η σύμβαση και να ξεκινήσει το έργο 700 χιλιάδων ευρώ που θα εκτελεστεί σε αγροτικές οδούς στην Τιθορέα, στην  Ελάτεια, στο Λευκοχώρι και στη Σφάκα.

Για αυτό και η Δήμαρχος, μετά την υπογραφή της σύμβασης, μοιράστηκε την ικανοποίηση της μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου επισημαίνει πως «με σωστή συνεργασία, ορθή διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού και περίσσια αγάπη για τον τόπο μας, θα συνεχίσουμε να μιλάμε με έργα, προσφέροντας στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας την αλλαγή που του αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση