"Βαλίτσες" για την Αμερικανική Πρεσβεία ετοιμάζουν Χαντζής και Κοντογεώργος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 08:12 "Βαλίτσες" για την Αμερικανική Πρεσβεία ετοιμάζουν Χαντζής και Κοντογεώργος

Η πρόσκληση έγινε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη στη Μακρακώμη.

"Βαλίτσες" για την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα ετοιμάζουν ο Δήμαρχος της Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής και ο Αντιδήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος, μετά την πρόσκληση του Πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη, κατά την επίσκεψη του στο Δήμο της Δυτικής Φθιώτιδας την περασμένη εβδομάδα.

Η δημοσιότητα που έλαβε η επίσκεψη, έφερε στο φως τις οικογενειακές σχέσεις της συζύγου του κ. Τσούνη, της διδάκτορα Φυσικοθεραπείας Όλγας Αντζουλή, με τη Φθιώτιδα. 

(Ο Αμερικανός Πρέσβης με τη σύζυγό του Όλγα Αντζουλή, που έχει καταγωγή από Λαμία)

Η σύζυγός του Όλγα Αντζουλή, όπως αποκάλυψε το LR, έχει καταγωγή από τη Λαμία, είναι κόρη του Γιάννη Αντζουλή που έφυγε στα εφηβικά του χρόνια για την Αμερική, όπου έγινε επιτυχημένος επιχειρηματίας. 

Ο μεγαλύτερος από έξι αδέλφια, ήταν ο πρώτος που ξενιτεύτηκε στην Αμερική, ενώ τον ακολούθησε και ο αδερφός του Γιώργος (και οι δυο τους επιτυχημένοι επιχειρηματίες), πατέρας του γνωστού Λαμιώτη φαρμακοποιού και επιχειρηματία Παύλου Αντζουλή με τη γνωστή αλυσίδα Pharmacy2go. 

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Πρέσβης έδωσε το «παρών» στο Συνέδριο της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής, που ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή 31 Ιουλίου στην Ευρυτανία, ενώ ρόλο ξεναγού του έπαιξε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

(Με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Μακρακώμης, Πάνο Κοντογεώργο, το Διοικητή του ΑΤ Σπερχειάδας Γιώργο Σταθοκώστα (δεξιά) και επαγγελματία της περιοχής (αριστερά)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση