Μα, καλά πού ήταν όλος αυτός ο κόσμος;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 07:36 Μα, καλά πού ήταν όλος αυτός ο κόσμος;

Μια ερώτηση που θα μπορούσε να περιγράψει εύστοχα την μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και των επισκεπτών λόγω του ράλι Ακρόπολις, που κατέκλυσαν το βράδυ της Παρασκευής το κέντρο της πόλης μας.

"Δεν έπεφτε καρφίτσα", κατά τη λαϊκή έκφραση, όχι μόνο στην πλατεία Πάρκου, όπου έγινε η συναυλία του γνωστού και δημοφιλή τραγουδιστή Τριαντάφυλλου, αλλά και στην οδό Ρήγα Φεραίου και στις υπόλοιπες πλατείες και δρόμους του κέντρου της Λαμίας που είχε άλλο χρώμα και ζωντάνια τη χθεσινή ημέρα. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής,  ξεσήκωσε το κοινό της πόλης μας, ιδίως της νεώτερης ηλικίας, που βρέθηκαν στην πλατεία Πάρκου και διασκέδασαν με τις επιτυχίες του σε μια συναυλία που είχε ελεύθερη είσοδο και διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λαμιέων και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Μελανό σημείο, όπως μας καταγγέλλουν επαγγελματίες της Λαμίας, που συμμετείχαν στη γιορτή αυτή κρατώντας τα καταστήματά τους ανοιχτά για μια δυο επιπλέον ώρες, ήταν η πληροφορία πως συνεργεία του ΙΚΑ και της Επιθεώρησης Εργασίας έκαναν ελέγχους στις επιχειρήσεις αν έχουν δηλώσει τις υπερωρίες των εργαζομένων.

Δε γνωρίζουμε αν ευσταθεί η πληροφορία αυτή, που έκανε κάποιους επαγγελματίες να κλείσουν άρον άρον τα μαγαζιά τους, αλλά θεωρούμε πως και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα έπρεπε να μην εξαντλούν την αυστηρότητα τους σε μια τέτοια εκδήλωση, σε μια γιορτή η οποία γίνεται για δύο ώρες μια φορά το χρόνο. Έλεος πια...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση