Αναζητείται λύση για τα σκουπίδια μέσω ΠΕΔ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 13:47 Αναζητείται λύση για τα σκουπίδια μέσω ΠΕΔ

Στο Δημαρχείο του Δήμου Δελφών συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας με το θέμα των απορριμμάτων της Νότιας Εύβοιας να έχει επηρεάσει, ακόμα, και τις προσωπικές σχέσεις των αυτοδιοικητικών της Στερεάς.

Με διαμορφωμένα, πια, δύο μπλοκ στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, από την μια μεριά οι δήμαρχοι της Εύβοιας και όλοι οι άλλοι απέναντι, μακάρι το Δελφικό τοπίο να φέρει κάποια ανακωχή.

Το θέμα μπορεί να μην βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη αλλά οι δήμαρχοι έχουν συμφωνήσει να προσπαθήσουν να βρουν διέξοδο μέσω ΠΕΔ, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, όταν αποφάσισαν να μη δεχτούν τα απορρίμματα της Νότιας Εύβοιας στο ΧΥΤΑ της Θήβας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση