Αυτοί θα είναι οι επικεφαλής των τμημάτων του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 20:50 Αυτοί θα είναι οι επικεφαλής των τμημάτων του ΣΥΡΙΖΑ

Ποια ονόματα εισηγείται η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει Παρασκευή και Σάββατο.

Τα ονόματα των επικεφαλής των τμημάτων, που θα εισηγηθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή και το Σάββατο, φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα στο ieidiseis.gr ο Βασίλης Σκουρής.

Το Τμήμα Ευρωπαϊκής Επιτροπής της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει ο Σπύρος Δανέλλης, με αναπληρώτρια την Όλγα Αδανίτη, το Τμήμα Εξωτερικής Πολιτικής ο Γιάννης Βουλγαράκης, με αναπληρώτρια την Αγγελική Βισβίκη.

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο Ανδρέας Νεφελούδης, με αναπληρώτρια τη Μαρία Καραμεσίνη, Ενώ το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής η Αναστασία Σαπουνά με αναπληρωτή τον Χριστόφορο Παπαδόπουλο.

Το Τμήμα Δικαιοσύνης ο Γιάννης Μαντζουράνης με αναπληρώτρια τη Λίλα Σαλελέ, ενώ το Τμήμα Άμυνας ο Γιώργος Μπαλάφας με αναπληρώτρια την Αγγελίνα Χατζοπούλου.

Το Τμήμα Ενέργειας ο Νίκος Μαδεμλής με αναπληρώτρια τη Χρυσούλα Μανουσάκη, ενώ το Τμήμα Προστασίας του Πολίτη η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη ,με αναπληρωτή το Γιώργο Κυριακόπουλο.

Το Τμήμα Πολιτισμού η Άννα Χατζησοφιά με αναπληρωτή τον Κώστα Καλδάρα, ενώ το Τμήμα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο Παναγιώτης Παναγιώτου με αναπληρώτρια την Όλγα Στέφου.

Το Τμήμα Αθλητισμού ο Κώστας Αλεξίου, με αναπληρώτρια τη Μαρία Καλουδιώτη, ενώ το Τμήμα Δικαιωμάτων η Βασιλική Κατριβάνου με αναπληρωτή τον Γιώργο Καραμάνο.

Το Τμήμα Υγείας ο Γιάννης Μπασκόζος με αναπληρώτρια την Ελένη Κεϊμάλη, ενώ το Τμήμα Παιδείας η Ιφιγένεια Καμτσίδου με αναπληρωτή τον Θοδωρή Μπαλτά.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης ο Νίκος Μανιός με αναπληρώτρια την Ηρώ Ζαβογιάννη, ενώ στο Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής και Φύλου ορίστηκαν συν-συντονίστριες η Φωτεινή Κούβελα και η Μαρία Γιαννακάκη.

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης η Τόνια Καραγιάννη με αναπληρωτή τον Χρήστο Γρίβα, ενώ το Τμήμα Περιβάλλοντος η Ερμίνα Κυπριανίδου με αναπληρωτή τον Χρήστο Στάικο.

Το Τμήμα Χρηματοπιστωτικού η Φρόσω Σταυράκη με αναπληρωτή τον Αντώνη Ελευθεριάδη, ενώ το Τμήμα Στεγαστικής Πολιτικής η Όλγα Μπαλαούρα με αναπληρωτή τον Σωτήρη Αλεξίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση