Τάσος Χρονάς: Ο Νέστορας της Αυτοδιοίκησης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 07:48 Τάσος Χρονάς: Ο Νέστορας της Αυτοδιοίκησης

Ο Τάσος Χρονάς έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό όλων, ακόμη και των αντιπάλων, όλα αυτά τα χρόνια που κοσμεί τα έδρανα της Αυτοδιοίκησης.

Ένας Περιφερειακός Σύμβουλος που έχει αφήσει τη σφραγίδα του στη λειτουργία είτε της Οικονομικής Επιτροπής είτε του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, είναι ο Τάσος Χρονάς της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Όλα τα μέλη των οργάνων, με πρώτο τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, ακούνε με μεγάλη προσοχή τις καίριες παρεμβάσεις του Νέστορα της αυτοδιοίκησης γιατί πάντα είναι εμπεριστατωμένες και ο ίδιος έχει μελετήσει προσεκτικά την κάθε εισήγηση και όχι μόνο. 

Έχοντας διανύσει μια μακρά πορεία δεκαετιών στην αυτοδιοίκηση, πρώτου και δεύτερου βαθμού, ο πολύπειρος Τάσος Χρονάς ξέρει πια να διαβάζει ένα θέμα και πίσω από τις γραμμές, ξέρει πως θα το αναδείξει αλλά και πως θα διεκδικήσει με τη γνωστή μαχητικότητα του.

Ακούραστος, με πάθος να προσφέρει στα κοινά που θα ζήλευαν πολλοί νεώτεροι του, αλλά και μια πολιτική οξυδέρκεια που του επιτρέπει να αντιλαμβάνεται έγκαιρα τη διάσταση του κάθε θέματος και να το προσεγγίζει με την προσωπική του οπτική.

Εμπειρία και πολιτικές ικανότητες που η Λαϊκή Συσπείρωση αξιοποιεί όχι μόνο στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά συμβουλευτικά και στις αντίστοιχες δημοτικές παρατάξεις, όπου υπάρχουν, σε όλη τη Στερεά Ελλάδα.

Ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος μαζί του, ο Τάσος Χρονάς αναμφισβήτητα κοσμεί με την παρουσία του το Περιφερειακό Συμβούλιο και μακάρι να συνεχίσει να κάθεται στα έδρανα του οργάνου και μετά τις εκλογές του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση