Ποιόν θεωρεί ο Φάνης Σπανός νέο Usain Bolt;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 08:42 Ποιόν θεωρεί ο Φάνης Σπανός νέο Usain Bolt;

Συγκινημένος παρακολούθησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός με τη σύζυγό του Μαρία Αναστασίου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ14, που διοργάνωσε με εξαιρετικό τρόπο ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας.

Ο λόγος είναι πως στο στίβο βρέθηκε, μεταξύ πολλών άλλων παιδιών, ο Σταύρος, γιος του Περιφερειάρχη μας που συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες. 

Ο Φάνης Σπανός με διάθεση "αυτο-τρολαρισματος" σημειώνει με χιούμορ στο Facebook: "Πρώτη εμφάνιση του Σταύρου μας σε αγώνες και ο εμφανώς συγκινημένος μπαμπάς κουκουβάγιος αισθάνεται ότι έχει αναθρέψει τον νέο …Usain Bolt!"

Με λεξιλόγιο αθλητικογράφου ο Περιφερειάρχης αναφέρει ακόμα πως "καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση της 2ης θέσης έπαιξε η παρουσία των οργανωμένων οπαδών" όπως περιγράφει τα μέλη της οικογένειας που βρέθηκαν μαζί τους στις κερκίδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση