Ο Κώστας Μπακογιάννης για το «μπλόκο» Τζιτζικώστα από Τουρκία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 11:04 Ο Κώστας Μπακογιάννης για το «μπλόκο» Τζιτζικώστα από Τουρκία

«Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι εδώ για να ενώνει...», αναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης από την Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων.

«Είναι αδιανόητο το γεγονός της απαγόρευσης εισόδου του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Τουρκία και πρέπει να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και οι απαραίτητες συγγνώμες. Από την Κωνσταντινούπολη που βρίσκομαι, μετά από πρόσκληση του φίλου Δήμαρχου της πόλης Εκρέμ Ιμάμογλου, είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη. 

Σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών, ακυρώνω τη συμμετοχή μου στην Ευρωμεσογειακή Συνέλευση, στην οποία επρόκειτο να συμμετέχει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας και σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Σμύρνης Tunç Soyer, αναβάλλουμε την επίσκεψη μου στη Σμύρνη.

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι εδώ για να ενώνει. Και όλοι εμείς που την υπηρετούμε, θα εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Αύριο, ο Εκρέμ Ιμάμογλου κι εγώ θα πούμε περισσότερα για το θέμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση