Δεν αποκλείεται να το δούμε και αυτό…

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 09:04 Δεν αποκλείεται να το δούμε και αυτό…

Χωρίς νεκροτόμο η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά…

Μόνο αυτό μένει να δούμε… Να κάνει νεκροψίες η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας, νεκροψίες του Πειραιά ή έστω των λοιπών Υπηρεσιών που υπάγονται διοικητικά στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά (Αιγαίο, Βόρειο Αιγαίο, Δωδεκάνησα και Κρήτη).

Όπως κοινοποίησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, από σήμερα η Ιατροδικαστική Υπηρεσία βάζει «λουκέτο», καθώς μένει χωρίς νεκροτόμο που βοηθά στις νεκροψίες - νεκροτομές.

Το συγκεκριμένο… έργο η Λαμία, η Φθιώτιδα και γενικότερα η Στερεά Ελλάδα, το είδε στην 14χρονη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας, τουλάχιστον για 12 χρόνια!

Τόσες και τόσες νεκροψίες που έπρεπε να γίνουν στη Λαμία, έγιναν στον Πειραιά. Λέτε τώρα να μας ζητήσουν να ανταποδώσουμε τα χρωστούμενα;

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση