Το CNN προβάλλει την Σκύρο ως ένα από 10 καλύτερα ευρωπαϊκά νησιά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 23:50 Το CNN προβάλλει την Σκύρο ως ένα από 10 καλύτερα ευρωπαϊκά νησιά

Στο νησί στολίδι της Στερεάς Ελλάδας, τη Σκύρο μας, αναφέρεται με ανάρτησή του στα social ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, με αφορμή την προβολή της από το CNN ως ένα από τα 10 καλύτερα ευρωπαϊκά νησιά.

«Η Στερεά Ελλάδα κατακτά τον κόσμο (και) ως τουριστικός προορισμός...» σημειώνει ο Φάνης Σπανός που δεν χάνει την ευκαιρία να διαφημίζει τον τόπο μας, συμπληρώνοντας πως «η Σκύρος μας προβάλλεται στο CNN, ως ένα από τα 10 καλύτερα ευρωπαϊκά νησιά, που προσφέρονται για …πραγματικές αποδράσεις!»

Διαβάστε πώς περιγράφει το δημοσίευμα του διεθνούς ειδησεογραφικού δικτύου την Σκύρο μας:

«…Για μια πιο απομονωμένη εμπειρία στα ελληνικά νησιά, τοποθετήστε τα βλέμματά σας βόρεια στο Αιγαίο Πέλαγος στο νησί της Σκύρου. Ένα από τα 24 νησιά της σε μεγάλο βαθμό ακατοίκητης αλυσίδας των Σποράδων στο βορειοδυτικό Αιγαίο, η Σκύρος προσεγγίζεται με πτήσεις από την ηπειρωτική Ελλάδα καθώς και με πλοίο από την ηπειρωτική χώρα και άλλα κοντινά ελληνικά νησιά.

Υπάρχουν απομονωμένες παραλίες για εξερεύνηση, ένα βυζαντινό κάστρο που δεσπόζει πάνω από την πόλη και τη θάλασσα και ακόμη μια αρχαία ράτσα μικροσκοπικών αλόγων, το Σκυριανό άλογο, που ζει στην άγρια ​​φύση μόνο σε αυτό το νησί.

Με εξαίρεση τις τελευταίες μέρες πριν τη Σαρακοστή - όταν το διάσημο καρναβάλι της Σκύρου θέτει το νησί σε ασταμάτητα πάρτι με παρελάσεις και κοστούμια, γλέντι και κατακλυσμό Αθηναίων - είναι ένα εξαιρετικά γαλήνιο μέρος…»

https://edition.cnn.com/travel/article/underrated-european-islands/index.html

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση