Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Αποστόλης Καραναστάσης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 08:12 Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Αποστόλης Καραναστάσης

Δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ο πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλης Καραναστάσης γιατί έχει ως αρχή πως «δυο θητείες παρουσίας σε ένα θεσμό αρκούν για να προσφέρει κανείς αυτά που μπορεί». 

Σε δήλωση που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αποστόλης Καραναστάσης σημειώνει πως «στις Βουλευτικές Εκλογές του 2019 έκλεισε ο κύκλος της – από θέση - παρουσίας μου στην Κεντρική Πολιτική Σκηνή», συμπληρώνοντας πως «αρχή μου, εκφρασμένη δημόσια επανειλημμένα, είναι ότι δυο θητείες παρουσίας σε ένα θεσμό αρκούν για να προσφέρει κανείς αυτά που μπορεί». 

Κάνοντας απολογισμό στην προσωπική του διαδρομή, ο πρώην Βουλευτής αναφέρει:

«Ήμουν συνεπής στην αρχή αυτή. Την τήρησα υπηρετώντας την Κοινότητα ΣΤΑΥΡΟΥ στο διάστημα 1991-1998 ως Πρόεδρος, τον Δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ από το 1999 έως το 2007 ως Δημοτικός Σύμβουλος, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Ανατολικής Στερεάς ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής στο διάστημα 2010-2015 και την ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων ως Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 έως το 2019. Η συμμετοχή μου στις εκλογές του 2019 και το αποτέλεσμα αυτών, μου έδωσαν το μήνυμα ότι έπρεπε να προσμετρηθεί ως ολοκληρωμένη θητεία η περίοδος Γενάρης του 2015 - Σεπτέμβρης 2015».  

Ο Αποστόλης Καραναστάσης με τη δήλωση του κάνει λόγο για ένα νέο κύκλο που τώρα ανοίγει, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Παράλληλα, κλείνοντας ο κύκλος αυτός ανοίγει ένας άλλος. Ως ενεργός πολίτης θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή και θα συμμετέχω σε όλες τις πολιτικές μάχες για την επίτευξη των στόχων της Δημοκρατικής Παράταξης, για την Ευημερία της κοινωνίας, την Ισότητα, την Δημοκρατία, την Αλληλεγγύη και την Ελευθερία που σήμερα υφίστανται εκπτώσεις και ελλείμματα. Στηρίζοντας την μάχη που θα δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στις επόμενες Βουλευτικές και Αυτοδιοικητικές εκλογές. Στόχος να ηττηθεί η πολιτική της χειρότερης κυβέρνησης των τελευταίων χρόνων». 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση