Τους θύμισε «Ζελένσκι» ο Φάνης Σπανός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 08:46 Τους θύμισε «Ζελένσκι» ο Φάνης Σπανός

Είχε πολλά ζόρια, αλλά είχε και πιο ανάλαφρα στιγμιότυπα η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», που έπληξε τη χώρα και μας κράτησε σε επιφυλακή στην Στερεά Ελλάδα, από τα ξημερώματα της Κυριακής. Πρωταγωνιστής σε ένα από αυτά ήταν ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

Εμφανίστηκε στην πίτα του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς με χακί μπουφάν, αρβύλες και με το πουλόβερ που βλέπετε στη φωτογραφία. Ζήτησε συγνώμη κιόλας για την αμφίεση του και εξήγησε ότι ήταν στο εργοτάξιο της Π.Ε. Βοιωτίας για να συντονίσει τον εκχιονισμό και… ξέκλεψε 10 λεπτά για να βρεθεί στην εκδήλωση.

Ξεχώριζε, πάντως, σαν τη μύγα μέσα στο γάλα με το μάχιμο στιλάκι του ανάμεσα στα ταγέρ και τα κοστούμια των “επισήμων”. Σε τέτοιο βαθμό, που ακούστηκε από το… πηγαδάκι του Προέδρου του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Αγνιάδη να τον αποκαλούν «Ζελένσκι»!

Σχολίαζαν επίσης ότι έχει και το ίδιο μονίμως αξύριστο look που παραπέμπει στον Πρωθυπουργό της Ουκρανίας. Πέρα από το… χαβαλέ, πάντως, είναι στα θετικά του Περιφερειάρχη ότι παραμένει μάχιμος και στην πρώτη γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση