Sold Out η σημερινή Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μητρόπολης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 08:22 Sold Out η σημερινή Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μητρόπολης

Δεν θα πέφτει καρφίτσα το βράδυ της Κυριακής στο Αρίων Palace στην Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Sold out, ήδη από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας, είναι οι προσκλήσεις για την φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργανώνει στις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής στο κοσμικό κέντρο Αρίων Palace η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, μαθαίνουμε ήταν τόσο μεγάλη που, ακόμη και να υπήρχε αίθουσα στην περιοχή η οποία να μπορεί να εξυπηρετήσει 2.000 και 3.000 άτομα και πάλι θα ήταν γεμάτη.

Άνθρωποι από κάθε σημείο της Φθιώτιδας ανταποκρίθηκαν στο μήνυμα του Δεσπότη μας πως "και αυτό το δύσκολο χειμώνα δεν θα αφήσουμε κανένα μόνο του, κάνουμε απόκριες όλοι μαζί".

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε 450 επιχειρήσεις προσέφεραν πάνω από 1000 δώρα για την Λαχειοφόρο αγορά που θα γίνει στη σημερινή φιλανθρωπική εκδήλωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση