"Ανεβάζει στροφές" η Βασιλική Λάζου στο δρόμο προς τις κάλπες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 09:05 "Ανεβάζει στροφές" η Βασιλική Λάζου στο δρόμο προς τις κάλπες

Η Λαμιώτισσα πανεπιστημιακός και δημοσιογράφος Βασιλική Λάζου "ανεβάζει στροφές" οργώνοντας το νομό.

Σαν έτοιμη από καιρό, η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Βασιλική Λάζου έχει αυξήσει τους προεκλογικούς ρυθμούς της οργώνοντας όλη τη Φθιώτιδα.

Η Λαμιώτισσα πανεπιστημιακός και δημοσιογράφος έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ονόματός της ως υποψήφιας βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομό, εξέδωσε την πρώτη της δημόσια πολιτική δήλωση.

Μαθαίνουμε, μάλιστα, πως ήδη ετοιμάζει το πολιτικό της γραφείο, που βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας, με στόχο να λειτουργήσει σε καθημερινή βάση, όταν ανακοινωθούν και επίσημα οι εκλογές.

Η υποψήφια Βουλευτής Βασιλική Λάζου, εξάλλου, είχε πρόσφατα την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς φίλους και συνεργάτες της, που βρέθηκαν δίπλα της σε στέκι της πόλης, για να της ευχηθούν. Όχι μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για την επιτυχία της στις επερχόμενες εκλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση