Ο "πολιτικός" καφές του Νίκου Ανδρουλάκη στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 09:16 Ο "πολιτικός" καφές του Νίκου Ανδρουλάκη στη Λαμία

Τα χαμόγελα και η αισιοδοξία κυριάρχησαν στον καφέ που ήπιε ο Νίκος Ανδρουλάκης με τους υποψήφιους βουλευτές, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και περισσότερα από 80 στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα, μετά το τέλος της ομιλίας του στο Star Forum.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε να μπουν στο "φουλ" οι εκλογικές μηχανές ενόψει της μεγάλης μάχης που θα δώσει το ΠΑΣΟΚ και στην περιοχή, ενώ η αισιοδοξία ήταν διάχυτη με βασικό στόχο ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό στη Φθιώτιδα και την επανάκτηση της βουλευτικής έδρας. Στην ατζέντα μπήκε και η στρατηγική του κόμματος ενόψει των εκλογών.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ για πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα. Κρίθηκαν και απέτυχαν και οι δύο...», επανέλαβε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στα μέλη του κόμματος, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε και τις προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, την κοινωνική κατοικία για τους νέους, αλλά και τα αγροτικά θέματα.

Ο γραμματέας της ΝΕ Γιάννης Σταύρου εξέφρασε την αισιοδοξία του για το θετικό κλίμα για το ΠΑΣΟΚ στο νομό, ενημερώνοντας παράλληλα τον πρόεδρο για τον οργανωτικό σχεδιασμό στο νομό καθώς και για το άνοιγμα γραφείων του κόμματος ήδη σε Λαμία, Αταλάντη και Μώλο.

Σημειώνεται ότι δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη βρισκόταν ο εκ Φθιώτιδας συνεργάτης του και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Βαγγέλης Τσόγκας, ενώ εκτός από τους υποψήφιους βουλευτές που έχουν ανακοινωθεί, δηλαδή την Κωνσταντίνα Αντερριώτη, τον Νίκο Μπέτσιο, τον Βασίλη Μαστρογιάννη, τον Αντώνη Παπαγόρα και τον Νίκο Τσώνη, το παρόν έδωσε και η Αλεξάνδρα Βεντούρη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμπληρώσει το "πράσινο" ψηφοδέλτιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση