Στην ομιλία του Τσίπρα στο Περιστέρι ο Νίκος Πάπουτσας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 08:00 Στην ομιλία του Τσίπρα στο Περιστέρι ο Νίκος Πάπουτσας

Στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου βρέθηκε χθες, Τρίτη 4 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και δικηγόρος Νίκος Πάπουτσας, όπου παρουσιάστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα το πρόγραμμα του κόμματος για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους, των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών. 

Ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας είχε ακόμα την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους αρμόδιους τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ  Π.Σ. Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξη Χαρίτση για την υλοποίηση του προγράμματος για την προστασία της πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της αγροτικής γης. 

Αναμφίβολα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νίκος Πάπουτσας, με τις επιστημονικές του γνώσεις και την επαγγελματική του εμπειρία, έχει πολλά να προσφέρει στην τοπική κοινωνία και στους πολίτες σε ένα τομέα που γνωρίζει πολύ καλά λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση