Οργώνει τη δυτική Φθιώτιδα η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λάζου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 12:00 Οργώνει τη δυτική Φθιώτιδα η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λάζου

«Μεγάλες και ανεκμετάλλευτες οι αναπτυξιακές δυνατότητες της παραμελημένης δυτικής Φθιώτιδας...», τονίζει η Βασιλική Λάζου.

Μετά την Μακρακώμη, όπου βρέθηκε πρόσφατα, η υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Βασιλική Λάζου επισκέφθηκε τη Μ. Παρασκευή (14/4) την Σπερχειάδα, που είχε κι αυτή το παραδοσιακό παζάρι της.

Η Λαμιώτισσα πανεπιστημιακός, μαζί με μέλη της τοπικής οργάνωσης, μοίρασαν φυλλάδια με το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και συζήτησαν με κατοίκους «για την δύσκολη οικονομική κατάσταση με την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια να εξανεμίζουν τα ήδη πενιχρά εισοδήματα αλλά και τις μεγάλες και ανεκμετάλλευτες αναπτυξιακές δυνατότητες της παραμελημένης αυτής περιοχής του νομού μας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της στο Facebook. 

Σύμφωνα με την υποψήφια Βουλευτή Βασιλική Λάζου: «Η ανάγκη τόνωσης της τοπικής οικονομίας με ήπιες και εναλλακτικές μορφές ανάπτυξης είναι απαραίτητη για να ξαναζωντανέψουν τα χωριά μας και να σταματήσει η δημογραφική αιμορραγία που ερημώνει τον τόπο μας». 

(Οι επόμενες φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη στη Μακρακώμη)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση