Ο παππούς του Δημήτρη Κουτσούμπα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 19:41 Ο παππούς του Δημήτρη Κουτσούμπα

Στην Ομβριακή και στις Βελεσσιώτες, τόπο καταγωγής των γονιών του, βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Φθιώτιδα Δημήτρης Κουτσούμπας, συνεχίζοντας τις περιοδείες του σε κάθε άκρη του νομού.

Την είδηση μεταφέρει ο "Βηματοδότης" σημειώνοντας πως, εκτός των καθιερωμένων περιοδειών και ομιλιών, θα παραστεί και στην επιμνημόσυνη δέηση που θα πραγματοποιηθεί στις Βελεσσιώτες για τους εκτελεσμένους, από τους Γερμανούς, αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης τον Απρίλη του 1944 στο Χρισσό Φωκίδας.

Η παρουσία του επιβάλλεται αφού ανάμεσα στους εκτελεσθέντες ήταν και ο παππούς του Δημήτρης Κουτσούμπας, που ήταν παππάς και δάσκαλος του χωριού και ο αδερφός του πατέρα του, θείος του, Κωνσταντίνος Κουτσούμπας, μέλη του ΕΑΜ και οι δύο.

Την επιμνημόσυνη δέηση, συμπληρώνει το δημοσίευμα, θα τελέσει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση