Γ. Οικονόμου: Στο ΚΕΥΠ, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 15:00 Γ. Οικονόμου: Στο ΚΕΥΠ, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία

«Οι πολίτες εμπεδώνουν καθημερινά το αίσθημα της ασφάλειας στην καθημερινότητά τους...», δηλώνει μετά άλλων ο Γιάννης Οικονόμου.

Συνεχίζοντας την άμεση κατά πρόσωπο επαφή με φορείς και πολίτες, την Τρίτη το πρωί βρέθηκα στο ΚΕΥΠ, όπου συναντήθηκα με τον Διοικητή και στελέχη του Στρατού μας. Το ιστορικό Κέντρο Νεοσυλλέκτων, στο οποίο κατατάχθηκαν για εκπαίδευση γενιές οπλιτών αποτελεί, δίχως αμφιβολία, σήμα-κατατεθέν για την πόλη της Λαμίας. Η Κυβέρνησή μας στήριξε έμπρακτα, όσο καμιά άλλη, τις Ένοπλες Δυνάμεις και το ανθρώπινο δυναμικό τους, ώστε να χαλυβδώσουμε την κυριαρχία μας και τα κυριαρχικά δικαιώματά μας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκα το ΕΚΑΒ. Οι άνθρωποι που εργάζονται στο ΕΚΑΒ αξίζουν συγχαρητήρια για την προσφορά τους, δίνοντας πολλές φορές μάχη με το χρόνο για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας.

Το ΕΚΑΒ είναι ο πυλώνας που στηρίζει τον άνθρωπο σε κάθε δύσκολη στιγμή και οι άνθρωποί του οι ήρωες της καθημερινότητας. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τους στήριξε υλικά και ηθικά.

Επόμενη στάση ήταν η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, η 7η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη ΒΙ.ΠΕ Λαμίας. Ευχαρίστησα τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος για τη μάχη που δίνουν, με απαράμιλλη αυταπάρνηση, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, ιδίως το καλοκαίρι και κατά την αντιπυρική περίοδο, με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα, εξαιτίας της κλιματικής κρίσης.

Η αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας φέρει τη σφραγίδα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, με άμεσο αντίκτυπο στην προστασία δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών, με αυξημένη τη συναίσθηση του καθήκοντος και της αλληλεγγύης.

Στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας συναντήθηκα με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, ανθρώπους που καθημερινά εργάζονται για την τήρηση της έννομης τάξης και τη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους συμπολίτες μας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας προσφέρει πολύτιμες και πολύπλευρες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο, τόσο στις δύσκολες στιγμές όσο και στην καθημερινότητα. Η ασφάλειά μας, ένα τόσο πολύτιμο αγαθό, είναι στα χέρια τους και τους ευγνωμονούμε.

Η Ελλάδα αλλάζει. Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα της Ελλάδας πριν από τέσσερα χρόνια. Οι πολίτες εμπεδώνουν καθημερινά το αίσθημα της ασφάλειας στην καθημερινότητά τους, ενώ η Πατρίδα θωρακίζει την άμυνά της μέσα από τη διεύρυνση της αποτρεπτικής της ισχύος αλλά και τις μεγάλες συμμαχίες που χτίσαμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση