Προεκλογικές επισκέψεις Γιώργου Κοτρωνιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 13:37 Προεκλογικές επισκέψεις Γιώργου Κοτρωνιά

Ο υπ. βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς το πρωϊνό της Τρίτης (2/5) παραβρέθηκε στον εορτασμό της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου στην Ομβριακή Δομοκού.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε επισκέψεις στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς όπου συναντήθηκε με την Περιφ. Δ/ντρια κ. Ελ. Μπενιάτα, στην Β/θμια Εκπαίδευση όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Σπαλιώρα και στην Α/θμια με τον Διευθυντή κ. Ευθ. Γκούμα.

Κατά τις επισκέψεις του, ο κ. Κοτρωνιάς διαπίστωσε το σημαντικό έργο που επιτελείται στον χώρο της εκπαίδευσης στη Στερεά και ειδικότερα στη Φθιώτιδα, τα καινοτόμα βήματα που έχουν γίνει και την αποτελεσματικότητα με την οποία έχουν αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ζητήματα έχουν προκύψει στον τομέα της παιδείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση