«Μαραθώνιος» επισκέψεων του Θανάση Λουκόπουλου σε υπηρεσίες του νομού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 15:21 «Μαραθώνιος» επισκέψεων του Θανάση Λουκόπουλου σε υπηρεσίες του νομού

Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Φθιώτιδα Αθανάσιος Λουκόπουλος επισκέφθηκε τη Δευτέρα (15/5) την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Λαμιέων, την ΔΕΥΑΛ, το ΕΚΑΒ, τον ΟΠΕΚΕΠΕ, την Εφορία Αρχαιοτήτων, την Πυροσβεστική, τον ΕΦΚΑ, την 5 η ΥΠΕ, την Εφορία Λαμίας, την Περιφέρεια (Διεύθυνση Αγροτικής και Αλιευτικής Πολιτικής), τον ΕΛΓΑ και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαμίας.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν τόσο σε φλέγοντα ζητήματα της δύσκολης καθημερινότητας όσο και σε θέματα αρμοδιότητας των προαναφερόμενων υπηρεσιών και των ειδικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Λουκόπουλος, αφού άκουσε προσεκτικά τους εργαζόμενους, αναφέρθηκε στο πλήρως κοστολογημένο και άμεσα εφαρμόσιμο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζοντας ότι «η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την 21 η Μαΐου θα είναι το άμεσο, δημοκρατικό και πεντακάθαρο μήνυμα όλων μας για την απομάκρυνση αυτών που δημιούργησαν ό,τι ζούμε σήμερα».

Ο υποψήφιος βουλευτής, λόγω του ότι η σημερινή ημέρα των επισκέψεών του στους προαναφερόμενους φορείς συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, δήλωσε:
«Η οικογένεια είναι ο πυρήνας της ανθρώπινης κοινωνίας, το περιβάλλον όπου ανατρέφονται οι αυριανοί πολίτες, η εστία αγάπης και θαλπωρής για κάθε άνθρωπο. Παρά τις προκλήσεις και την οικονομική κρίση, οι Έλληνες νεαρής ηλικίας δηλώνουν πως θέλουν να κάνουν οικογένεια, αλλά οι Ελληνίδες γυναίκες, παρότι και αυτές κατά μέσο όρο αποκτούν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία από ό,τι παλαιότερα, αυτό δεν συμβαίνει επειδή το επιδιώκουν, αλλά επειδή οι συνθήκες δεν τους το επιτρέπουν. Το δημογραφικό πρόβλημα είναι αδιάψευστος μάρτυρας και στον νομό μας. Γι΄αυτό ο θεσμός είναι αναγκαίο να υποστηριχθεί από την κρατική μέριμνα με τον καταλληλότερο τρόπο, ώστε να διατηρηθεί ακέραια η δομή και η συνοχή της ελληνικής κοινωνίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταθέσει δεσμευτικές προτάσεις για τη στήριξη των νέων, της οικογένειας και της κοινωνικής μέριμνας, δεσμεύσεις που θα γίνουν πράξη την επομένη της 21 ης Μαΐου».

Δείτε φωτογραφίες από τις επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Θανάση Λουκόπουλου:

image0

image1

image2

image3

image4

image5

image6

image7

image8

image9

image10

image11

image12

image13

image14

image15

image16

image17

image18

image19

image20

image21

image22

image23

image24

image25

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση