Λαμιώτης ζωγράφος έκανε το πορτραίτο του Νίκου Ανδρουλάκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 19:33 Λαμιώτης ζωγράφος έκανε το πορτραίτο του Νίκου Ανδρουλάκη

Το έργο κοσμεί ήδη το γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ…

Το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στην Χαριλάου Τρικούπη 50 στην Αθήνα, κοσμεί ήδη ο πίνακας ζωγραφικής που φιλοτέχνησε ο γνωστός Λαμιώτης ζωγράφος και δημοσιογράφος Σπυρίδων Ζγαντζούρης.

Ο λόγος για το πορτραίτο του προέδρου, συνεργάτες του οποίου επικοινώνησαν με τον 50χρονο νεφροπαθή καλλιτέχνη από το Νεοχώρι Δομοκού, και εξέφρασαν το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό τους για το έργο ,την ύπαρξή του οποίου πληροφορήθηκαν μέσω κοινών γνωστών στο facebook.

Μάλιστα ζήτησαν να γνωρίσουν από κοντά τον Λαμιώτη ζωγράφο και να τον ευχαριστήσουν για το πορτραίτο του κ. Ανδρουλάκη. Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της ομάδας και του ίδιου του προέδρου του Κινήματος για το εν λόγω έργο ο κ. Ζγαντζούρης τόνισε χαρακτηριστικά πως «είναι τιμή για μένα το ενδιαφέρον για το έργο μου…»

Να σημειωθεί πως πορτραίτα ζωγραφικής του Σπυρίδωνα Ζγαντζούρη στα σαλόνια των σπιτιών τους ,έχουν ήδη στην κατοχή τους πολλοί επώνυμοι, όπως ο Γιάννης Αντετοκούμπο, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας,ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών κ.α.

Να σημειωθεί πως ο Σπυρίδων Ζγαντζούρης είναι ο ιδιοκτήτης της γκαλερί "DOWN TOWN ART" ,που βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας, Λυκούργου 2 και ήδη έχει φιλοτεχνήσει πάνω από 1.000 πορτραίτα επωνύμων και μη.....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση