Στη Λοκρίδα που χτυπήθηκε από το σεισμό ο Χρήστος Σταϊκούρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 13:09 Στη Λοκρίδα που χτυπήθηκε από το σεισμό ο Χρήστος Σταϊκούρας

Στον σεισμόπληκτο Έξαρχο βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, μετέβη σήμερα το πρωί τον Έξαρχο, ο οποίος επλήγη από τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, κ. Θανάση Σανιδά.

Επισκέφθηκαν εκκλησίες, σχολεία και δημόσιους χώρους, οι οποίοι υπέστησαν ζημιές, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας επικοινώνησε επί τόπου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, και υπήρξε η δέσμευση πως οι Κτιριακές Υποδομές θα συνδράμουν για τη βέλτιστη αποκατάσταση ζημιών αρμοδιότητάς τους το συντομότερο δυνατό, ενώ σημειώνεται πως κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών ήδη πραγματοποίησε αυτοψίες σε ακίνητα της περιοχής.

«Παραμένουμε σε διαρκή επαφή με τους κατοίκους της περιοχής και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, στοχεύουμε στην ταχύτερη ενεργοποίηση των σχετικών διαδικασιών, ώστε να στηρίξουμε έμπρακτα τους πληγέντες συμπολίτες μας», δήλωσε σχετικά ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση