Τι είπε ο «γουρλής» Ν. Κακλαμάνης για Καραΐσκο και Σπανό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 20:55 Τι είπε ο «γουρλής» Ν. Κακλαμάνης για Καραΐσκο και Σπανό

Το ξεκάθαρο μήνυμα Γεραπετρίτη και Κακλαμάνη για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Με την πολιτική εκδήλωση στο Εκλογικό Κέντρο της «Νέας Δημοκρατίας» στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία, ολοκληρώθηκε η περιοδεία των δύο κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα χθες Δευτέρα, με επικεφαλής τους Γιώργο Γεραπετρίτη και Νικήτα Κακλαμάνη, οι οποίοι συνοδευόταν από τους υποψηφίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και μέλη της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας.

«Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι μια ψήφος ευθύνης…», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στην εξαιρετική συνεργασία που είχε με τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό.

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τον πρώην πρόεδρο της βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος χωρίς να κρύβει την αδυναμία του στον Δήμαρχο Λαμιέων έκλεισε το μάτι στην εκ νέου στήριξη και των δυο από το κόμμα, ευχόμενος «καλή επανεκλογή».

Όταν ο Νικήτας Κακλαμάνης πήρε το μικρόφωνο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στο Θύμιο Καραΐσκο και στον Φάνη Σπανό λέγοντας: «Επειδή εγώ είμαι γουρλής, θα ευχηθώ την επανεκλογή του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη στις εκλογές του Οκτωβρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μόνο που δεν έδωσε το χρίσμα δηλαδή...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση