Για ισχυρή προοδευτική εκπροσώπηση της Φθιώτιδας στη Βουλή καλεί ο Γιάννης Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 07:56 Για ισχυρή προοδευτική εκπροσώπηση της Φθιώτιδας στη Βουλή καλεί ο Γιάννης Σαρακιώτης

Αυτό είναι το νέο προεκλογικό σποτ του Γιάννη Σαρακιώτη για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Το νέο προεκλογικό του σποτ έδωσε στη δημοσιότητα ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, λίγες ημέρες πριν από τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023. Στο μήνυμα του μεταξύ άλλων υπογραμμίζει τα εξής:

«Στις 21 Μαΐου σας κάλεσα να προβείτε σε μία επιλογή που συνιστούσε θέμα χαρακτήρα. Χαρακτήρα που ενσωματώνει τις αξίες της αλήθειας, της ειλικρίνειας, της ισότητας, της ασφάλειας, του σεβασμού και της αξιοπρέπειας.

Στις 25 Ιουνίου σας καλώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας σε αυτή την επιλογή. Για μια ισχυρή προοδευτική εκπροσώπηση της Φθιώτιδας. Για μία δίκαιη κοινωνία, με ευημερία για όλους.»

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση