Η περιοδεία του Χρήστου Σταϊκούρα στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 21:45 Η περιοδεία του Χρήστου Σταϊκούρα στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Σταϊκούρας, ολοκλήρωσε χθες την περιοδεία του στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, όπου επισκέφθηκε 15 δημοτικές κοινότητες και συνομίλησε με τους πολίτες.

Αναλυτικότερα, βρέθηκε στις περιοχές Μπράλος, Παλαιοχώρι, Δρυμαία, Τιθρώνιο, Ξυλικοί, Μόδι, Αμφίκλεια, Σφάκα, Λευκοχώρι, Ελάτεια, Παναγίτσα, Αγία Παρασκευή, Αγία Μαρίνα, Τιθορέα και Κάτω Τιθορέα.

Σήμερα το πρωί, ο Χρήστος Σταϊκούρας με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ως επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, επισκέπτονται την Π.Ε. Ροδόπης, ενώ στις 20:00 θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στην ομιλία που θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σε κάθε χωριό, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, στέλνουμε το μήνυμα της νίκης, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί για μια Ελλάδα που θα προχωρήσει σταθερά, τολμηρά, μπροστά, με ισχυρή Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσε σχετικά ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Μπράλος
Αγ, Μαρίνα
Αγ, Μαρίνα
Αγ. Παρασκευή
Αμφίκλεια
Δρυμαία
Ελάτεια
Λευκοχώρι
Μόδι
Μόδι
Ξυλικοί
Ξυλικοί
Παλαιοχώρι
Παναγίτσα
Σφάκα
Τιθορέα
Τιθρώνιο
Κάτω Τιθορέα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση