Εκ νέου υποψήφιος ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 08:50 Εκ νέου υποψήφιος ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος

«Μας γνωρίζετε και σας γνωρίζουμε και σας ζητώ να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο νυν Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Β. Λιόλιος, που θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο.

Ο κ. Λιόλιος καταλήγει στην ανακοίνωσή του ότι μαζί με τους «συνδημότες» του θέλει να προσπαθήσουν για έναν Δήμο «που θα τιμά την ιστορία, θα σέβεται την καθημερινότητα και θα δουλεύει για το μέλλον των ανθρώπων του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Λιόλιου:

Αγαπητοί φίλες και φίλοι συνδημότες!

Τέσσερα χρόνια πριν σταθήκαμε απέναντί σας, με ειλικρίνεια και χωρίς μεγάλα λόγια, ζητώντας να μας αναθέσετε την τύχη του Δήμου Δομοκού ώστε να πορευθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε μια πορεία ανόδου με κέντρο τον άνθρωπο.

Τέσσερα χρόνια μετά, με την ίδια ειλικρίνεια, αλλά έχοντας να παρουσιάσουμε απτά, μετρήσιμα αποτελέσματα, ερχόμαστε και πάλι να σας ζητήσουμε να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ αυτή την προσπάθεια που θα ολοκληρώσει τον μετασχηματισμό του Δήμου μας σε έναν ισχυρό εξωστρεφή δήμο. Έναν δήμο που θα μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο δημότη και να δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους.

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, δουλέψαμε ομαδικά, ταπεινά και κυρίως αθόρυβα πρώτα και κύρια για να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία του Δήμου, η οποία είχε υποβαθμιστεί αισθητά στο παρελθόν, εξαιτίας της αδυναμίας πληρωμής των υποχρεώσεων που υπήρχαν!

Παράλληλα δουλέψαμε για την εξωστρέφειά του, τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του, τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματός του, τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού του, την συντήρηση και ανανέωση του στόλου των οχημάτων και των μηχανημάτων έργου και φυσικά την ωρίμανση και την υλοποίηση πολλών έργων, ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο χρηματοδοτικό εργαλείο και εξαντλώντας κάθε δυνατή συνεργασία.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν αρκετές διακρίσεις του Δήμου μας σε Πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και «ζωντανές» αποδείξεις, που επιβεβαιώνουν ότι αυτά τα τέσσερα χρόνια, παρά τις θεομηνίες, παρά την πανδημία, τον πόλεμο, την ενεργειακή κρίση και άλλους εξωγενείς παράγοντες ο Δήμος Δομοκού πήγε μπροστά. Κάναμε τα προβλήματα, ευκαιρίες, «τρέξαμε» και καταφέραμε ο Δήμος Δομοκού να μπει στο χάρτη της Ελλάδας ως ένας υγιής, καινοτόμος και εξελισσόμενος Δήμος. Να αντλεί χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το ΥΠΕΣ, το ΥΠΑΑΤ και το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Στερεάς και φυσικά να αξιοποιεί μέχρι τελευταίου ευρώ τον προϋπολογισμό του προς όφελος των συνδημοτών μας.

Φίλοι και φίλες συνδημότες,

Μας γνωρίζετε και σας γνωρίζουμε. Σε όλο αυτό το διάστημα με αυστηρή αυτοκριτική, με πολλή δουλειά και χάρη στην άοκνη προσπάθεια των συνεργατών μας και φυσικά των υπαλλήλων του Δήμου, καταφέραμε επιτέλους να θέσουμε γερές βάσεις για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα και σπουδαιότερα.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση έργων και λόγων, γιατί αυτό είναι το πλεονέκτημα των «συνδημοτών»… η λογοδοσία.

Για τους «συνδημότες» είναι το απαραίτητο εργαλείο, είναι η συνταγή της επιτυχίας, καταφέρνοντας παράλληλα να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και να συνδιαμορφώνουμε ιδέες για τον τόπο που αγαπάμε.

Όπως και το 2019 λοιπόν, σας ζητώ να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ για έναν Δήμο που θα τιμά την ιστορία, θα σέβεται την καθημερινότητα και θα δουλεύει για το μέλλον των ανθρώπων του.

Χαράλαμπος Β. Λιόλιος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δομοκού

Επικεφαλής συνδυασμού «+Δημότες» (Συνδημότες)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση