Στο αεροδρόμιο Λαμίας ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 08:32 Στο αεροδρόμιο Λαμίας ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Τα συγχαρητήρια του υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων σε εκείνους που παλεύουν με τις πυρκαγιές για να σώσουν ζωές και περιουσίες.

Στο αεροδρόμιο Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (14/7) ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου με συνεργάτες του.

Αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση επιφυλακής στην οποία βρίσκεται η μονάδα εν μέσω καύσωνα, συζήτησε με τους πιλότους των (2) PZL Μ18 DROMADER της 359 ΜΑΕΔΥ της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και το προσωπικό εδάφους, το οποίο για μια ακόμη χρονιά δίνει με αφοσίωση την μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην περιοχή μας.

Με το πέρας της επίσκεψης ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε

«Με την παρουσία μου σήμερα εδώ θα ήθελα να τονίσω το πόσο αναγκαίο είναι να υπάρχει στην περιοχή μας η μονάδα της πολεμικής αεροπορίας και τα PZL. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολιτικής Προστασίας, τους χειριστές αεροσκαφών, τους τεχνίτες και όλο το προσωπικό που καθημερινά δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Η κλιματική αλλαγή έχει δείξει τα δόντια της και αυτή η μονάδα είναι απόλυτα αναγκαία για τον τόπο μας. Αν μάλιστα είναι δυνατόν, θα πρέπει να αναβαθμιστεί με περισσότερα αεροπλάνα και προσωπικό. Γιατί έτσι σώζονται ζωές και περιουσίες συνανθρώπων μας.

Σίγουρα όλο το προσωπικό καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και θα ήθελα να τους πω μπράβο και συγχαρητήρια».

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη και τις δηλώσεις του κ. Παπαϊωάννου στο αεροδρόμιο Λαμίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση