Ηλίας Καλτσάς: Μια όμορφη ιστορία ξεκινά λοιπόν...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 08:12 Ηλίας Καλτσάς: Μια όμορφη ιστορία ξεκινά λοιπόν...

Δείτε το σύντομο και πολύ όμορφο βιντεάκι, που "ανέβασε" ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Ηλίας Καλτσάς, για την υποψηφιότητά του!

Ο γνωστός Λαμιώτης επιχειρηματίας ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό για την τιμή που του έκανε, ενώ για το ταξίδι που ξεκινάει χρησιμοποιεί μία φράση της αγαπημένης Μαλβίνας: «κι ότι αξίζει στον άνθρωπο, είναι να ζήσει μια φορά στην ζωή του μια ιστορία της προκοπής».

Την είδηση αυτή την "αλιεύσαμε" από το προσωπικό προφιλ του Ηλία Καλτσά στο Facebook, δείτε και τη σχετική ανάρτηση:

«Μια όμορφη ιστορία ξεκινά λοιπόν .
Είναι πραγματικά τεράστια τιμή για μένα να στέκομαι δίπλα σε τόσο άξιους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτόν τον συνδυασμό.
Eυχαριστώ τον Φάνη που μου έδωσε την δυνατότητα να σταθώ απέναντι σας για πρώτη φορά ζητώντας την ψήφο σας.
Από την μεριά μου το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ αυτή την στιγμή με απόλυτη ειλικρίνεια ,είναι ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα είμαι δίπλα σ αυτή την υπέροχη ομάδα που έστησε ο Φάνης και θα παλέψω μαζι της για να δώσουμε στην Περιφέρεια μας αυτό που της αξίζει.
Και να είστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε γιατί το θέλουμε και γιατί μπορούμε.
Ξεκινάμε λοιπόν μαζί αυτό το ταξίδι και πιστευω πραγματικά ότι αυτή η ιστορία αξίζει, γιατί όπως σοφά είπε κάποτε η Μαλβίνα "κι ότι αξίζει στον άνθρωπο, είναι να ζήσει μια φορά στην ζωή του μια ιστορία της προκοπής".
Φάνη σε ευχαριστώ για την τιμή ,παιδιά καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους μας.»

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση