Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Συγχαρητήρια! Οφείλουμε να θωρακιστούμε άμεσα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 16:45 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Συγχαρητήρια! Οφείλουμε να θωρακιστούμε άμεσα»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων συγχαίρει όλους όσους έδωσαν μάχη με τις φλόγες χθες στην πυρκαγιά της Λαμίας και τονίζει: «Η κλιματική κρίση δεν κάνει διακρίσεις. Μας αφορά όλους. Αλλά δεν είναι και δικαιολογία για όλα. Αν θέλουμε να προστατεύουμε τις ζωές, τις περιουσίες, τις υποδομές, τον φυσικό μας πλούτο και να μην αναζητούμε διαρκώς ευθύνες μετά την καταστροφή, οφείλουμε να θωρακιστούμε άμεσα...»

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς που απείλησε την πόλη της Λαμίας βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα διέθεσε και υδροφόρες της εταιρείας του, ώστε να συνδράμει στο έργο των πυροσβεστών.

Η ανάρτηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στις δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος, της Πολιτικής Προστασίας, την Αστυνομία, τους εθελοντές και κατοίκους της πόλης και των χωριών μας που με κυριολεκτική αυταπάρνηση έδωσαν μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν όλοι μαζί να αναχαιτίσουν το πύρινο μέτωπο που απείλησε την πόλη μας.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους πιλότους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και ιδιαίτερα στο προσωπικό (ιπτάμενοι - τεχνικοί) της 359 ΜΑΕΔΥ που εδρεύει στο κλιμάκιο αεροπυρόσβεσης στο αεροδρόμιο Λαμίας με τα αεροσκάφη PZL.

Η κλιματική κρίση δεν κάνει διακρίσεις. Μας αφορά όλους. Αλλά δεν είναι και δικαιολογία για όλα. Γι' αυτό και είναι αναγκαίο όσο ποτέ, να στρέψουμε τις δυνάμεις μας σε αποτελεσματικούς και σύγχρονους μηχανισμούς πρόληψης, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Αν θέλουμε να προστατεύουμε τις ζωές, τις περιουσίες, τις υποδομές, τον φυσικό μας πλούτο και να μην αναζητούμε διαρκώς ευθύνες μετά την καταστροφή, οφείλουμε να θωρακιστούμε άμεσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση