Δημήτρης Αναγνωστάκης: «Ό,τι αρχίζει τελειώνει»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 16:50 Δημήτρης Αναγνωστάκης: «Ό,τι αρχίζει τελειώνει»

Πικρία Αναγνωστάκη για την υποψηφιότητα Γκλέτσου στην Περιφέρεια Στερεάς.

Την πικρία του για την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. να στηρίξει τον Απόστολο Γκλέτσο για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξέφρασε σήμερα με ανάρτηση στο Facebook ο επικεφαλής της παράταξης "Στερεά Υπεροχής", Δημήτρης Αναγνωστάκης.

"Δυστυχώς η λειτουργία της διακόπτεται "βιαίως", αφού δεν προκρίθηκε η συνέχειά της, παρά την αντίθετη άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των περιφερειακών στελεχών και οργανώσεων" σημειώνει με νόημα το στέλεχος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., το όνομα του οποίου είχε ακουστεί κατ' επανάληψη για τη θέση του διεκδικητή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στην ανάρτησή του, που τιτλοφορείται "Ό,τι αρχίζει τελειώνει". ο Δημήτρης Αναγνωστάκης αναφέρει πως "μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με την οποία ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις περιφερειακές εκλογές, ένα όμορφο, δημιουργικό και γεμάτο εμπειρίες ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Η δράση της περιφερειακής μας παράταξης "Στερεά Υπεροχής", ολοκληρώνεται κάπου εδώ. Δυστυχώς η λειτουργία της διακόπτεται "βιαίως", αφού δεν προκρίθηκε η συνέχειά της, παρά την αντίθετη άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των περιφερειακών στελεχών και οργανώσεων. Είναι αλήθεια πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, ενίοτε εκεί που δεν το περιμένεις, εκεί που δεν το καταλαβαίνεις… Ένας κύκλος κλείνει, ένας κύκλος ανοίγει. Έτσι είναι η ζωή. Εύχομαι από καρδιάς η νέα σύνθεση του περιφερειακού μας συμβουλίου να καταφέρει όσα δεν έγιναν το προηγούμενο διάστημα."

Ο επικεφαλής της παράταξης "Στερεά Υπεροχής" κλείνει την παρέμβασή του ευχόμενος "καλή συνέχεια σε όλους όσοι συνεχίζουν στο συναρπαστικό μονοπάτι της αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα στις δημοκρατικές και προοδευτικές αυτοδιοικητικές δυνάμεις. Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όσους πίστεψαν και στήριξαν ειλικρινά αυτό το εγχείρημα, θα είμαι για πάντα ευγνώμων" και προσθέτει ότι παραμένει στο περιφερειακό συμβούλιο μέχρι τη λήξη της τρέχουσας περιφερειακής περιόδου, "τιμώντας την εμπιστοσύνη σας και προσπαθώντας καθημερινά, μαζί με τους συνεργάτες μου, για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπησή σας".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση