Βιργινία Στεργίου: «Ο Δήμος Στυλίδας ξαναγεννιέται …»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 08:52 Βιργινία Στεργίου: «Ο Δήμος Στυλίδας ξαναγεννιέται …»

«Συνεχίζουμε μαζί και αλλάζουμε το Δήμο μας με έργα συνολικού προϋπολογισμού 85 εκατ. ευρώ!».

Διαβάστε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για το Δήμο Στυλίδας της Δημάρχου Βιργινίας Στεργίου και εκ νέου Υποψήφιας, επικεφαλής του Συνδυασμού "Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα".

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

Το Σεπτέμβρη του 2019 αναλάβαμε με τη δική σας εντολή τη διοίκηση του Δήμου Στυλίδας και για εμάς υπήρξε η μέγιστη τιμή. Τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν εργαστήκαμε με μεθοδικότητα, με υπευθυνότητα, πάντα με σχέδιο και πρόγραμμα.

Στη διαδρομή αυτή παρόλο που ήρθαμε αντιμέτωποι με το μεταναστευτικό πρόβλημα, την πανδημία, την ενεργειακή κρίση, την έλλειψη προσωπικού και τόσες άλλες αντιξοότητες, καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις προκλήσεις και να κρατήσουμε όρθιο το Δήμο μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη σας. Μαζί κάναμε πολλά, αλλά ο Δήμος μας χρειάζεται ακόμη περισσότερα γιατί έχει τεράστιες δυνατότητες, τις οποίες και πρέπει να αξιοποιήσουμε.

Στο Δήμο Στυλίδας κατά την τετραετία 2019-2023 υλοποιείται το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα στην ιστορία του, με χρηματοδοτήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα και άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία που ξεπερνούν τα 85 εκατομμύρια ευρώ.

Συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, εργαστήκαμε στοχευμένα για κάθε κοινότητα του Δήμου μας, με σοβαρότητα, ευθύνη, διαφάνεια και ευαισθησία, έχοντας γνώμονα μόνο το καλό των δημοτών.

Μαζί υλοποιήσαμε πλήθος έργων και θα υλοποιήσουμε ακόμη περισσότερα γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε να κάνουμε ακόμη πολλά, για μια συνεχή, σταθερά ανοδική πορεία ανάπτυξης στο Δήμο Στυλίδας.

Ο Δήμος Στυλίδας ξαναγεννιέται με επενδύσεις, με υπηρεσίες, με μεγάλα και μικρά έργα!

Την επόμενη πενταετία οι προκλήσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες για τους δημάρχους. Θα καταφέρουν να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν και να το εμπλουτίσουν μόνο όσοι έχουν γνώση, εμπειρία και προσβάσεις στα κυβερνητικά κέντρα αποφάσεων, προσβάσεις  που έχουν δημιουργηθεί μέσα από συνεργασίες με υπουργεία και συμμετοχές σε όργανα της αυτοδιοίκησης.

Για όλους αυτούς τους λόγους σας ζητούμε νέα εντολή για να προχωρήσουμε σταθερά με τις ίδιες αξίες, τον ίδιο δυναμισμό, με χρηστή διοίκηση και την επόμενη πενταετία.

Φίλες και φίλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι εκ νέου υποψήφια για το Δήμο Στυλίδας με την «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα».

Με τους κατάλληλους καταξιωμένους συνεργάτες και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί για να ανεβάσουμε το Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά, πάντα με αγάπη και σεβασμό στον ανεκτίμητο περιβαλλοντικό του πλούτο, τον πολιτισμό του, την ιστορία του αλλά και τους ανθρώπους του, χωρίς να ξεχνούμε τον αρχικό μας στόχο. Να κάνουμε το Δήμο Στυλίδας προορισμό και όχι πέρασμα!

Ο Δήμος Στυλίδας μας ξαναγεννιέται !!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση