Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για το 1ο Θερινό Φεστιβάλ της Μητρόπολης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 07:36 Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για το 1ο Θερινό Φεστιβάλ της Μητρόπολης

«Είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον, το Φεστιβάλ θα γίνει σημείο αναφοράς για τα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της Φθιώτιδας...», δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Στο παραθαλάσσιο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος, όπου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 1ο Θερινό Φεστιβάλ της Μητρόπολης Φθιώτιδας, βρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

«Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε από κοντά τις δραστηριότητες του 1ου Θερινού Φεστιβάλ, μιας αξιέπαινης πρωτοβουλίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Πολιτισμός, τέχνες και ρουμελιώτικη γαστρονομία συναντώνται δίπλα στη θάλασσα, σ' έναν πανέμορφο τόπο. Είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον, το Φεστιβάλ θα γίνει σημείο αναφοράς για τα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της Φθιώτιδας...», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση