Άρχισαν να κουνούν μαντήλια στον Κώστα Μαρκόπουλο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 09:12 Άρχισαν να κουνούν μαντήλια στον Κώστα Μαρκόπουλο

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις από τον συνδυασμό του Κώστα Μαρκόπουλου μετά τους εναγκαλισμούς με οπαδό του Κασιδιάρη – Το χορό άνοιξε η Λένα Υφαντή!

Γενική γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας είναι η Λένα Υφαντή και -κυρίως- άνθρωπος με δημοκρατικές ευαισθησίες και με περίσσεια αξιοπρέπεια, κατά πως λένε οι πληροφορίες από την Ευβοϊκή πρωτεύουσα. Είναι και η πρώτη που… κούνησε μαντήλι στον Κώστα Μαρκόπουλο, μετά τους εναγκαλισμούς τού με οπαδούς του Κασιδιάρη.

Με ανάρτησή της στο Facebook ξεκαθάρισε ότι αποχωρεί από το συνδυασμό. Δεν μπήκε καν στον κόπο να εξηγήσει τι συνέβη. Κατέβηκε από το… καράβι του Κώστα Μαρκόπουλου και του ευχήθηκε «καλό ταξίδι!» Τόνισε ότι η ίδια δεν θα το κάνει αυτό το ταξίδι και διακόσμησε την ανάρτησή της με ένα κατακόκκινο καράβι, που είναι πιο πολύ στα… γούστα της!

Μαντήλια ετοιμάζονται να κουνήσουν και άλλοι από το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μαρκόπουλου, φανερά εξοργισμένοι γιατί βρέθηκαν ξαφνικά στο ίδιο... σακί μαζί με οπαδούς του Κασιδιάρη, σαν τον Κωνσταντίνο Δάρρα από τη Βοιωτία.

Δημοσιογράφοι από τη Χαλκίδα μεταδίδουν ότι… έστριψαν την τελευταία στιγμή και ορισμένοι Ευβοείς, πριν ακόμη τους ανακοινώσει ο Κώστας Μαρκόπουλος και τους εμπλέξει σε μια πολιτική περιπέτεια με -προδιαγεγραμμένο- άδοξο τέλος!

Στο μεταξύ, ο ίδιος ο Κώστας Μαρκόπουλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποβαθμίσει τον εναγκαλισμό του με οπαδούς του Κασιδιάρη. Μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Lamia Report», όμως, ακολούθησε κοινωνική κατακραυγή την οποία συνόψισε απολύτως και σε μια και μόνο φράση ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Κώστας Μπασδέκης: «Καμία ανοχή στους φασίστες και όσους τους καλύπτουν…»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση