Γιούρκας Σεϊταρίδης και Άγγελος Μπασινάς στο τουρνουά της Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 16:35 Γιούρκας Σεϊταρίδης και Άγγελος Μπασινάς στο τουρνουά της Υπάτης

Το "Ευχαριστώ" της Προέδρου της Υπάτης  Βίκυς Παπανάγνου στον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Στο Αθλητικό Κέντρο Υπάτης ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 ανδρών και γυναικών αλλά και παιδικό, που έγινε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην πανέμορφη Υπάτη. 

Μεταξύ των άλλων στο τουρνουά παραβρέθηκαν και οι Πρωταθλητές του Euro 2004 της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου Γιούρκας Σεϊταρίδης και Άγγελος Μπασινάς, καθώς επίσης και ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Λεωνίδας Βόκολος με ποδοσφαιριστές της ομάδας, συνοδευόμενοι από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα δώρισε και έναν απινιδωτή στην Κοινότητα της Υπάτης.

Όπως ήταν φυσικό οι Πρωταθλητές του Euro 2004, αποθεώθηκαν από τον κόσμο που ζητούσε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί τους.

Διαβάστε την ανάρτηση της Προέδρου της Υπάτης Βίκυς Παπανάγνου:

«Οι Πρωταθλητές του Euro 2004 της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου (Γιούρκας Σεϊταρίδης, Άγγελος Μπασινάς) ήρθαν και παρακολούθησαν το τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε στην Υπάτη!!!!Τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη νιώθω που ήρθαν αυτοί οι παίχτες/πρότυπα του ελληνικού αλλά και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην πόλη μας!!!!Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Panourgias Papaioannou που μας έκανε την τιμή να βρίσκεται και αυτός στον τουρνουά ποδοσφαίρου της πόλης μας αλλά και να φέρει αυτούς τους ανθρώπους στην Υπάτη μας!!!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση