Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουμε» - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 08:36 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουμε» - Δείτε εικόνες

Όσα δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου για τις στιγμές που έζησαν στο τουρνουά 5Χ5 στην Υπάτη.

Αποθεώθηκαν οι Πρωταθλητές του Euro 2004 της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου Γιούρκας Σεϊταρίδης και Άγγελος Μπασινάς οι οποίοι την Κυριακή (13/8) παραβρέθηκαν στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 που έγινε στην Υπάτη. 

Εκεί ήταν επίσης και ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Λεωνίδας Βόκολος με ποδοσφαιριστές της ομάδας, συνοδευόμενοι από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα δώρισε εκ μέρους του ΠΑΣ Λαμία, και έναν απινιδωτή στην Κοινότητα της Υπάτης.

«Με ιδιαίτερη χαρά βρεθήκαμε το βράδυ της Κυριακής (13/08) στην Υπάτη όπου πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί του τουρνουά 5Χ5 που διοργανώθηκε στην περιοχή.
Η ιστορία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε αυτόν τον δεσμό, σε κάθε σημείο του δήμου Λαμιέων. Σε έναν τόπο ευλογημένο, με όλες τις προϋποθέσεις ανάπτυξης, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε καθημερινά στο πλευρό των πολιτών.
Όλοι μαζί θα δουλέψουμε ώστε να οδηγήσουμε ισόρροπα κάθε σημείο του δήμου μας εκεί που του αξίζει. Με έργα και όχι με λόγια. Τα συναισθήματα που μας προσέφεραν οι μικροί αθλητές αλλά και όσοι βρέθηκαν στο τουρνουά, αντικρίζοντας μεταξύ άλλων και τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα -που μας έκαναν την τιμή να παραβρίσκονται- αποτελούν για όλους εμάς, στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουμε.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Βίκυ Παπανάγνου για την άρτια διοργάνωση και εύχομαι ο απινιδωτής που παρέλαβε ως δωρεά του ΠΑΣ Λαμία να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί...
», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση